2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باورم نمیشه در نسل جدید خرافات وجود داره؟اگر ماه تولد در شخصیت موثر باشه بسیار بسیار ناچیز تر از ژنت ...

اصلا خرافات نیست. من که هر کسیو میبینم همون مشخصات ماه های تولدشو داره. البته در کلیات

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

اصلا خرافات نیست. من که هر کسیو میبینم همون مشخصات ماه های تولدشو داره. البته در کلیات

دو قلو ندیدی اطرافت ؟ من دو مورد دیدم بسیار متفاوتن

یا مثلا من خردادی میشناسم مطلقا مودی نیست فوق العاده آروم هست

یا من دوتا دوست آبان ماهی داشتم یکی فوق العاده سمی یکی هم طوری بود کنارش آروم میشدم میتونستم هر حرفی بهش بزنم و مطمئن بودم نه علیه من استفاده میکنا نه به کسی میگه

مرد تیر ماهی آروم میشناسم خیلی تند اخلاق هم میشناسم اصلا و ابدا شبیه هم نیستن

😐😐😐

منم همینطور

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دو قلو ندیدی اطرافت ؟ من دو مورد دیدم بسیار متفاوتنیا مثلا من خردادی میشناسم مطلقا مودی نیست فوق الع ...

قرار نیست همه عین هم باشن. اون خصوصیاتی که برای ماههای تولد میگن تو اکثرشون یکیه .اون ویژگیای کلی، نه اخلاق.

به هر حال من که کاملا به این مورد رسیدم. شما هم نظرتون محترمه

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!