2821
2789
عنوان

نظرسنجی به نظرتون مردا هم احساس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 34 پست
اکثر خانم ها گفتن ما مردا بی خیال ترین موجودات هستیم 😂😂ما چیزی از دوست داشتن نمیفهمیمما درکی از نا ...

الهی

چ دلت پر بوده

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اکثر خانم ها گفتن ما مردا بی خیال ترین موجودات هستیم 😂😂ما چیزی از دوست داشتن نمیفهمیمما درکی از نا ...

چه دل پری داری برادر😂 ولی کاملا بهتون حق میدم... رفتار خودم رو در برابر مادر و پدرم می سنجم ... حقیقتا اجحاف میشه در حقتون تو این مورد.... البته شایدم حقتون باشه چون زود از جلد خودتون خارج میشین وقتی محبت می بینید چرا نمی دونم( البته در مقام پارتنر یا همسر نه پدر)

دیگه اینطوریام نیست😂

راضی نیستیم اینجوری بگین😂

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

سلیطه ام نیستیم اینم اضافه کن

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

یه وقت به آقایون بیاحترامی نشهمن همینجوری یهو این سوال تو ذهنم پیش اومد گفتم بپرسمآخه مردای اطرافم ه ...

ما وقتی چندبار با یک زن از خود راضی یا به قول خودتون پیکمی طرف بشیم اونم تو سن کم مثل ۲۰ سالگی وقتی برسیم به ۲۵ سالگی کرکره ی احساس رو کامل میکشیم پایین و منطق رو جایگزین میکنیم وقتی ام زن ضعیف ببینیم که دائم میناله و غر میزنه سر هرچیزی یا سکوت میکنیم یا کاری میکنیم سکوت کنه

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

چه دل پری داری برادر😂 ولی کاملا بهتون حق میدم... رفتار خودم رو در برابر مادر و پدرم می سنجم ... حقی ...

چی بگم والا 😂😂😂

بذار خانم ها هر جوری دوست دارن در مورد ما مردا فکر کنن😂

شایدم همین هم خودش باعث شده که دیگه مردا حس شون رو جلوی خانم ها بروز ندن