2821
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید

86 بازدید | 6 پست

کنکور دارم خواهش میکنم با دل پاکتون برام دعا کنید .تلاشمو میکنم که لبخند رو رو لبای مامانم ببینم.خیلی بخاطر من سختی میکشه صب تا شب کار میکنه اصلا ندیدم یه بار هم برای خودش لباس بخره یا خرج کنه .همش از لباس خاله هام میپوشه ولی اجازه نمیده من چیزی تو دلم بمونه.بابام اصلا پشتش نیست همش بهش میگه از خونم بزن بیرون

.خیلی دلم گرفته اگه قبول نشم نابود میشم .کل دیشب اشک ریختم از خدا میخوام معجزه کنه برام .اینو میزارم به یادگار بمونه اینجا که اگه قبول شدم یادم باشه خدا کمکم کرد منم به بنده هاش در حد توانم کمک کنم

نی نی یار لطفا تایید کن

آفرین که اینقدر دختر خوبی هستی، شخصا به وجودت خیلی افتخار می کنم.

و اما در مورد درس:

ببین کاملا شدنیه، فقط باید هوشمندانه رفتار کنی، الان بهت می گم چطوری.

اول اینکه هر چی فکر منفی داری رو بریز دور، چرا که فقط زمانت رو هدر می دن و باعث میشن از هدفت دور بشی. به خدا توکل کن و انرژیت رو فقط برای درس خوندن و کارای مثبت خرج کن.

مورد دوم اینکه اینطوری که می گم بخون:
1. درسی که می خونی رو از زبون خودت بصورت خلاصه بنویس

2. خلاصه رو فورا بعد از درس خوندن مرور کن

3. در این زمان ها مجدد همون رو مرور کن: 2-3 ساعت بعد، سپس 2-3 روز بعد، سپس 2-3 هفته بعد، سپس 2-3 ماه بعد

اینطوری مغز می فهمه که این اطلاعات مورد نیاز برای طولانی مدت هستن و بشدت خوب ثبتشون می کنه، یعنی اگه 2-3 سال بعد دوره کنی میره برای 20-30 سال بعد توی ذهنت ثبت میشه!

4. فقط وارد کردن اطلاعات به ذهن کافی نیست، باید ازش بخوای اطلاعات رو بهت بده -- باید سوال بپرسی و ذهنت جواب ها رو بده. این قوی ترین حالت یادگیریه

5. از اختصار استفاده کن مثلا اول حرف رنگ های رنگین کمان رو بعنوان یه کلمه حفظ کن

6. توی ذهنت تصویر سازی کن (یه کارتون مسخره از توالی جواب توی ذهنت ایجاد کن)

حالا چند مورد که باعث میشه از بقیه جلو بیفتی:

0. کتاب "سم زدایی دوپامین" رو بخون. این باعث میشه از درس خوندن لذت ببری و تمرکزت خیلی بیشتر بشه و کلا زندگی شیرین بشه برات.

1. ظهر ها 10-15 دقیقه بخواب، این تا یه درصد بالایی هشیاری و حافظه ت رو بهبود میده. اینطوری بازدهیت می ره بالاتر. بیشتر نشه که وارد خواب عمیق میشی و این هورمون ها باعث میشن که تا شب بی حال باشی.

2. اگه احیانا جایی گیر کردی و سوال داشتی می تونی از هوش مصنوعی بپرسی مثل یک معلم خصوصی:
این خوبه و روزانه مقداری اعتبار رایگان بهت می ده که می تونی باهاش کار کنی.
این کاملا رایگانه ولی باید داخلش ثبت نام کرده باشی تا بالا بیاد (که الان اینترنت کامل وصل نیست نمیشه)

3. اگه دیدی کلا حس درس خوندن نداری و داری تنبلی می کنی و همش وقتت رو با بهانه های الکی برای کارای دیگه مصرف می کنی، کتاب کوچولوی "سم زدایی دوپامین" رو بخون و بهش عمل کن.

4. خوردن شیرینی جات شامل شکلات، قند، ... رو بگذار کنار، اینا بطور موقت بهت انرژی میدن ولی بعدش بی حالت می کنن و گیرنده های دوپامین مغزت رو کم می کنن و باعث میشه بی دلیل تنبلی کنی و درس نخونی.

اگه فرصت کردی برای مدیریت بهتر کارها و پیشرفتت در مورد OKR و Bullet Journaling تحقیق کن.

چند نکته اخلاقی:

* اگه تمام توان خودت رو بگذاری حتی اگه هنوز آماده نباشی دیگه عذاب وجدان نمیاد سراغت. من خودم یکبار از ته دلم می خواستم توی یه امتحان توی کل مدارس برگذار می شد قبول بشم، دیگه اصلا نمی تونستم برم با دوستام بازی کنم، همش می گفتم "نفر اول" الان داره می خونه اونوقت تو می خوای بری بازی کنی؟ پس باعث می شد نرم. شب می شد خوابم می گرفت ولی باز با همین دیدگاه دلم نمی اومد برم بخوابم. به مدت دو هفته که براش داشتم درس می خوندم حتی یک شب سر جام نخوابیدم و همش بقیه می اومدن و من رو می بردم سر جام. آخرش با اینکه فکر کردم امتحان رو خیلی بد دادم شدم نفر اول و بدون مصاحبه به مسابقات استانی دعوت شدم :-) البته نمی گم اینطوری کنی چون آدم می بره ولی برنامه ریزی کن و به هیچ وجه زیر برنامه ریزی که کردی نزن، به هیچ وجه.

به این میگن دیسیپلین، یعنی عمل طبق برنامه علیرغم مشکلات. و این بهت یه وجه بسیار خوبی می ده.

بقول امام علی (ع): ارزش انسان به همت اوست.

موفق باشی، برو ببینم چکار می کنی. قبول شدی بیا بهمون خبر بده :-)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفرین که اینقدر دختر خوبی هستی، شخصا به وجودت خیلی افتخار می کنم.و اما در مورد درس:ببین کاملا شدنیه، ...

اسم سایت های هوش مصنوعی که در جواب قبلی حذف شده بودن رو دوباره می نویسم:
...
2. اگه احیانا جایی گیر کردی و سوال داشتی می تونی از هوش مصنوعی بپرسی مثل یک معلم خصوصی:
gapgpt.app این خوبه و روزانه مقداری اعتبار رایگان بهت می ده که می تونی باهاش کار کنی.
chat.deepseek.com این کاملا رایگانه ولی باید داخلش ثبت نام کرده باشی تا بالا بیاد (که الان اینترنت کامل وصل نیست نمیشه)

...

آفرین که اینقدر دختر خوبی هستی، شخصا به وجودت خیلی افتخار می کنم.و اما در مورد درس:ببین کاملا شدنیه، ...

خیلی مهربونی حرفات واقعا ارومم کرد مرسی که وقت گذاشتی ....انشالله قبول بشم حتما یادم میمونه خبر بدم مرسی ازت