2821
2789

من ماه ها پیش رفتم کلاس شنیون لوازمش و هم خریدم تو اوج بی پولیمون تو سرما با بچه کوچک رفتم کلاس با کلی امید ...شهرمون کوچکه اونجایی که رفتم آموزش خوب نبود هیچکس هم ندارم رو سرش مدام تمرین کنم خواهر و مادرم موهاشون خیلی کوتاهه پیش منم نیستن ب دوستام همکلاسی همسایه فامیل گفتم کسی نیومد زدم دیوار گفتم رایگان نیومدن گفتم خودم پول میدم نیومدن بعدش گفتم برم دستیار بشم بهتر یاد بگیرم اونجا کم کم مدل بزنم و اینا ب شنیون کارهای شهرمون گفتم گفتن ما الان خودمون دستیار داریم اگر بعدا بخوای بیای دستیار ما بشی باید حرفه ای باشی وگرنه باید از اول بیای پیش ما کلاس خب منم پول ندارم ...اون خانمی هم که بهم آموزش داد سالن نداره...دلم میخواد وسیله هامو بفروشم دیگه بهش فکر نکنم دلم میخواد برم کاشت ناخن اما پول لوازمش و ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خواهرم تورو خدا بی خیال شو ملت تمام دارو ندارشون و از دست میدن انقد ناامید نیستن من دنیاااایی لوازم قنادی خریدم بازار اشباع شده بود خودمم باردار شدم بی خیالش شدم شما الان یه ساله داری بابت این موضوع تاپیک میزنی بابا خیلیا تو شرایط شما هستن جیکشون در نمیاد صبور باش تو زندگی مشکلات بزرگتری هست که مردم دارن باهاش مدارا میکنن خدا قهرش میگیره خواهر من بی خیال شو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز