2821
2789
من انجام ندادم ولی این دکتر رو تعرفشو شنیدم خودت قبل از رفتن تحقیق کن و کاراشون رو ببیندکتر بهنام زا ...

واقعا به نظر من کارش افتضاحه! آخه مردم چی رو میگن خوبه؟ ۳ نفر از نزدیکای من پیشش رفتن ژل و نخ و این چیزا. اولا هر ۳ صورتشون مثل بشقاب شده صاف و تخت و حجم دار مصنوعی کنار گونه. یکیشون که چونه اش هم کج بود. هر ۳ نفر شبیه هم شده بودن در حالیکه آدمهای متفاوت با سنهای متفاوت هستن. عکسای پیجش رو هم دیدم دقیقا این حالت تو همه بود! و عدم تقارن! عکس اول رو هم دقت کنین بیچاره مریض رو بردن جاییکه نور از بالا میزنه و سایه صورت خیلی اغراق آمیز صورت رو بد نشون میده و تمام عکسهای بعد تو موقعیت دیگه و نور از رو به رو!

یه دکتر طبیعی کار و کار بلد تو تبریز نیست یعنی؟

خودم قبلا پیش راحله انتظاری رفتم. لب بالام کمی احتیاج داشت که فرمش رو خوب و طبیعی در آورد ولی ۲-۳ تا گوله تو لبم هست که بعد از ۲ سال هنوزم نرفته و زیر چشمم هم تزریق کرده بود یکیش خیلی برجسته تر شده! و اونم هنوز نرفته فکر کنم باید برم آنزیم بزنم که بره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در مورد عمرانی هم بگم چند سال قبل یکی از فامیلا از آمریکا اومده بود به هوای عکسهای اینیستای آقای دکتر 😅 چندسال پیش ۸۰ ت پول داده بود دیگه نگم براتون بیچاره انگار صورتش رو داده دست بچه ۸ ساله که نه تناسب بلده نه تقارن بلده نه میدونه زیبایی شناسی یعنی چی. فقط در جهات مختلف صورتش رو پر کرده بود. البته خیلیا گویا همین رو میپسندن و میگن خیلی قشنگه! به نظر من تزریق باید طوری باشه که قیافه ات عوض و مصنوعی نشه و فقط مشکلات به صورت طبیعی برطرف بشه یا کمتر بشه..همون کاری که دکترهای معروف دنیا و بعضی دکترهای تهران انجام میدن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز