بچه ها ما چند وقته متوجه چیزای عجیب تو خونه و اتاق شدیم. بچم ۳ سالشه ب شدت از اون اتاق میترسه . با دستش اشاره میکنه و میترسه . تنها اونحا نمیره دست ما رو میگیره باهاش بریم اونجا وسیله برداره. یه بار دیدم رو ب اون اتاق وایستاده بود عصبی شد داد زد نه نه نه . منم در اتاقو بستم . بچم اروم بشه. میره تو اون اتاق اتگشتشو میگیره جلو دهنش میگه هیس.خودشم اروم و هوایی حرف میزنه .راستی بچم نمیتونه درست حسابی حرف بزنه و بگه قضیه چیه .در اون اتاق رو ب روی اتاق خوابمونه . پسرم شب هی ب اون اتاق نگاه میکنه منو محکم بغل میگیره و غرغر میکنه در و ببندم . من فکر میکردم چیز خاصی نیس.
تا اینکه چند روز پیش خواستم برم اون اتاق درو اولش هل میدادم ولی باز نمیشد .زور زدم یهو باز شذ . رفتم اتاق یهو اسباب بازی پسرم از رو میز پرت شد پایین ! مدت هاست اونجا بوده بی حرکت . من برداشتم گذاشتم سر جاش. دوباره یکم بعد پرت شد پایین ! من دیگه ترسیدم برنداشتمش.
بعد اومدم تو پذیرایی نشستم با بچم نقاشی بکشم یهو در اتاق اروم بسته شد . بچمم زل زده بود در اتاق بعد پرید بغلم .
تا اینکه دیشب شوهرم خواست بره اون اتاق دره اتاق نیمه باز بود .شوهرم درو هل داد کامل باز نمیشد . میگه فکر کردم تو پشت در وایستادی و داری جیب لباسمو ک پشت در اویزوونه میگردی منم عصبی شدم و درو هل میدادم یهو در ول شد اومدم پشت در دیدم نیستی. شوهرم ترسید داد زد منو صدا کرد .
بچه ها من خیلی ترسیدم . اون اتاق قران گذاشتم و شب خوابیدم .
صبخ بیدار شدم بچم دوباره با دستش ب پشت سر من اشاره میکرد و غر غر میکرد
راهی دارین بیرونش کنیم ؟ شوهرم میگه خونه رو بفروشیم بریم . ولی ممکنه باهامون بیاد ؟