2821
2789
عنوان

چ جوری از خونه بیرونش کنم ❓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 106 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قران و چهار قل فایدع نداره ؟ یکی بم گفت برات طلسم گذاشتن ممکنه تو وسیله هات باشه . نمیدونم چطور پیدا ...

اگه میتونی خونه تو بریز بهم تو وسایل تو نگا کن متکا تشکاتو بشکاف توشونو نگا کن جاهایی که اصلا زیاد دسترسی نداری و دیر به دیر تمیز میکنی و نگاه کن

اگر از خونه باشه با رفتن حل میشه ولی معمولا اینجور وقتا بهت میچسبن طوری که بری هم دنبالت میان

اینجوری که میگی وضعیتت خیلی ناجوره

مشورت و راهنمایی غلط کارتو هزاربرابر بدتر میکنه

با یک شخص عالم حتمن مشورت کن راهکار بگیر

اگه خواستی پیام بده شاید بتونم کمکی کنم

یه دعا نویس خوب پیدا کنید از بین ببره

مادرشوهرم گفته براتون دعا میگیرم میارم. دفعه قبل تو همون اتاق دعا پیدا کردم بازش کردم. فهمیدم مادرشوهرم گذاشته بود . الان گفته نبابد دعارو باز میکردین . میگه دعای محبت بود . الانم باز تاکید داره دعا میگیرم ولی بازش نکنین !

اگر از خونه باشه با رفتن حل میشه ولی معمولا اینجور وقتا بهت میچسبن طوری که بری هم دنبالت میاناینجوری ...

من میخواستم جدا شم . تو خونه دعا پیدا کردم تو همون اتاق . فهمیدیم مادرشوهرم گذاشته بوده . گفت دعای محبت بود . الانم گفته چرا بازش کردین نباید باز بشه ! راستی اون موقع ک قصد جدایی داشتم دوبار اتفاق عجیبی افتاد مثلا شنیدم شوهرم صدام کرد ولی خونه نبود تنها بودم . بعد من باهاش قهر بودم و جدا میخوابیدم تو پذیرایی . نصف شب دیدم شوهرم رفت اشپزخونه اب بخوره یهو دیدم نیس رفتم اتاق دیدم عمیق خوابه . بیدارش کردم گفت من اشپزخونه نیومدم . منم ترسیدم و دیگه تنها نمیخوابم . با شوهرمم اشتی کردم

مادرشوهرم گفته براتون دعا میگیرم میارم. دفعه قبل تو همون اتاق دعا پیدا کردم بازش کردم. فهمیدم مادرشو ...

وا بگو نمیخواد بگیری 😐

خودتون بگیرید عزیزم.

گوشه های خونه سرکه بریزید یکبار امتحان کنید اگر اعصبانی نشد دوباره بریزید خیلی خوبه

ما یبار ریختیم عصبانی میشد میکوبید به میز

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨

اگر از خونه باشه با رفتن حل میشه ولی معمولا اینجور وقتا بهت میچسبن طوری که بری هم دنبالت میاناینجوری ...

قصد داریم خونه رو بفروشیم بریم . وسیله های قدیمیم رو هم عوض کنم . متاسفانه مادرشوهرم هر جا بریم دعا میزاره با صحبت هم فایده نداره . تو همون اتاق دعا گذاشته بود سال قبل پیداش کردیم و من باز کردم انداختم دور

وا بگو نمیخواد بگیری 😐خودتون بگیرید عزیزم.گوشه های خونه سرکه بریزید یکبار امتحان کنید اگر اعصبانی ن ...

سرکه بو میده . سنگ نمک رو امتحان کردی ؟ یکی بم گفت سنگ نمک همه جای خونه بزارم نمیدونم اثر داره یا ن . هنوز نخریدم

اسی من دوستمم این اتفاق براش افتاد یه دختر با موهای بلند مشکی و پیراهن سفید رو میدیده فک. میکرده الکیه تا وقتی فهمیده داییش که طبقه دیگه زندگی میکنه هم میبینه

دیگه رفتن دعا گرفتن ، ارتباطشو با خدا بیشتر کرد ، گفت رنگ قرمز اصلا دیگه نمیپوشم و لخت تو اینه نباید خودتو نگاه کنی اینارو میگفت بهم

فککنم یه دعا هم گفت حرز امام جواد چند تا گرفت نقطه مختلف خونه مثلا پشت مبل انداخت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز