2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

187 بازدید | 9 پست

بچه ها واقعا دیگه در برابر پرویی های خواهرم کم اوردم همش میخواد درس اخلاق بم بده با اینکه از بچه تر

کاراییو بم مه خودش هیچ کدومو انجام نمیده و با توشون خیلی افتضاست من باید چیکار کنم هر کار میکنم باهام کل کل میکنه دیگه خیلی زور داره هم از مامان بابا بشنوی هم خواهر کوچکتر که هیچی بارش نیس از زندگی بخدااا ذهنش خیلی سطحیه😞من بلدم نیستم بی محلی کنم چیکار کنم

نمیدونم والا 

نمیتونم اینجوری قضاوت کنم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشنوید

عمل نکنید 

ولی اگر عاقلانه و منطقی یه حرفهاشون ؛ عمل کنید واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیدونم والا  نمیتونم اینجوری قضاوت کنم

شما اگه خواهر با برادر کوچکتر تو همه کارات بخواد با لحن بد و تندی نظر بده شمارو بکوبه همه جا ازت بد بگه جلو هر کسی که دلش بخواد بهت بی احترامی کنه و همیشه خودشو سر تر بدونه تو همه چی با اینکه نه علم درستی هنوز از زندگی داره نه کتابی میخونه نه معاشرت درستی بلده چه رفتاری میکنی در برابر اون نه واسه خودت که از فشار عصبی که بهت میاد راحت شی

بشنوید عمل نکنید  ولی اگر عاقلانه و منطقی یه حرفهاشون ؛ عمل کنید واقعا

شده بارها من بهش گفتم اینکارو نکن زشته با بی احترامی جوابمو داده تو روم وایستاده ولی من بارها اگه حرفیم زده درست بوده سعی کردم گوش کنم ولی بعضی وقتا زور میگه و خیلی بد باهام صحبت میکنه خیلی بد