2789

کامل خرجتون با پدرت باشه نه

بخشی هم همسرت باید بده

مثلا حساب غذا،لباسی اگر با هم بودین در حد معقولش

باهاش صحبت کن منطقی

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

هر دو طرف چقد...... ☹️😂

ینی چی برو از شوهرت بگیر

ینی چی برو از بابات بگیر

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری یه مرد میتونه به عشقش همچین حرفی بزنه 😒

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

خودت سر کار نمیری؟

نمیدونم درستش چیه اما سعی کن هزینه ها رو تقسیم کنی بینشون.....یه مقدار از پدرت بگیر یه مقدار از نامزدت....چون هر دو الان درگیر خرید جهیزیه هستن....هم پدر شما و هم همسرت....یه کم مراعات کن چون همه چی واقعا گرونه...تا دلخوری به وجود نیاد

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

ببین چه باکره باشی چه نباشی نفقه به عده ی مرده .در ضمن حواست باشه اصلا و ابدا رابطه ی جنسی برقرار نکنی که کاملا به نفعته از نظر قانونی

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

منو باش چه خوش خیال بودم میگفتم اگه به روزی عقد کردم از دو طرف پول مفت میاد به حسابم یکی بابام یکی همسر آینده

نگو اون دوران باید خودم دستمو بکنم تو جیبم و مستقل باشم💔😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️