silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 عنوان better call Saul 137 بازدید | 12 پست کسی این سریال رو تا اخر دیده ؟ هر کی دیده میشه آخرشو اسپویل کنه 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂 1405/03/09 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 من فصل اخرشو ندیدم 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 سال میفته میمیره نه شوخی کردم یادم نیست آخرشو 🗿 نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 سال میفته میمیره نه شوخی کردم یادم نیست آخرشو 🗿 🗿🗿 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 🗿🗿 سریال فرام رو ببین قشنگ تره که یا سرزمین اوباش نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 سریال فرام رو ببین قشنگ تره که یا سرزمین اوباش ابن سریال محشر بود بنظرمژانرشون چیه ؟ 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 ابن سریال محشر بود بنظرمژانرشون چیه ؟ فرام ترسناکه که ۴ فصله فصل ۴ تازه آمده سرزمین اوباش هم اکشنه این دو تا سریال خیلی معروفن ببین حتما نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 فرام ترسناکه که ۴ فصله فصل ۴ تازه آمده سرزمین اوباش هم اکشنه این دو تا سریال خیلی معروفن ببین حتما فرام رو دیدم خیلی قشنگهسرزمین اوباش بنظر خوب نمیاد 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 فرام رو دیدم خیلی قشنگهسرزمین اوباش بنظر خوب نمیاد مافیاییه ولی هیجانیه خواستی یه قسمت ببین تو چه ژانری میخوای🤔 نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 مافیاییه ولی هیجانیه خواستی یه قسمت ببین تو چه ژانری میخوای🤔 مثل فرام یا فیلم پلتفرم رو دیدی ؟ اونطوری 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 مثل فرام یا فیلم پلتفرم رو دیدی ؟ اونطوری اها اره پلتفرم رو دیدم ۲ رو هم دیدم اصلا جالب نبودپس سریال عالیس در سرزمین عجایب رو ببین ژاپنیه سریالش نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 اها اره پلتفرم رو دیدم ۲ رو هم دیدم اصلا جالب نبودپس سریال عالیس در سرزمین عجایب رو ببین ژاپنیه سریا ... اونم دیدم 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
danial_2 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 3565 اونم دیدم همه رو دیدی که پس بیا بدبختی های منو ببین 🤣🗿 نظری ندارم
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1693 همه رو دیدی که پس بیا بدبختی های منو ببین 🤣🗿 😂😂 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂