2821
2789

معدل هایی که برای ثبت نام باید وارد بشه رو شما دقیق زديد یا حدودی؟

یه مشاور میگفت اگه مغایرت داشته باشه قبولی و انتخاب رشته لغو میشه حتی اگه رتبه ۲ رقمی باشید

من معدل کل دیپلمو دقیق زدم اما دوازدهم رو چون میخوام ترمیم کنم حدودی زدم و یازدهم هم نمیدونم دقیقه یا نه

میترسم

@niniyar تایید

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا مهم نیست چی میزنیمن پارسال زدم بیست مهم نیس معدل خودشون نمراتو درمیارن

انتخاب رشته و اعلام نتيجه قبولی تون به مشکل نخورد ؟

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

چ ربطی ب ترمیمت داره همه باید ترمیم بزنن و نمراتشون رو دقیق وارد کنن

خب معدل سال قبل رو نزدم

حدودی زدم که امسال نمرات جدید گرفتم معدل جدید وارد کنم

خب معدل سال قبل رو نزدم حدودی زدم که امسال نمرات جدید گرفتم معدل جدید وارد کنم

خوب چرا دقیقتو نمیزنی اگه اینجوریه ک همه حدودی میزنن تا امسال ترمیم کنن نمره جدیدشون بزارن😶

کاربری دست دو نفر
خوب چرا دقیقتو نمیزنی اگه اینجوریه ک همه حدودی میزنن تا امسال ترمیم کنن نمره جدیدشون بزارن😶

ندارم

امسال معدل ندادن فقط نمره دادن

همون معدلی که خودم حساب کردمو وارد کردم

مای مدیو و سنجشو زیر و رو کردم معدل نمیده

ندارمامسال معدل ندادن فقط نمره دادن همون معدلی که خودم حساب کردمو وارد کردم مای مدیو و سنجشو زیر و ر ...

وا پس بقیه چیکار کردن؟ باید از مدرست بگیری فک کنم

کاربری دست دو نفر
وا پس بقیه چیکار کردن؟ باید از مدرست بگیری فک کنم

عزیز اصلا مشکلی ندارن اگه ایشون فعلا معدل اشتباه وارد کنن چون بعد باید ویرایش کنتن اون معدل هم موقعی تاثیر داره برای دانشگاه ازاد هس که بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنی

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز