2821
2789

اینکه میگن آدم بالای ۲۵ سال کلی از معیاراش فرق میکنه چطوریه؟

یعنی اون هیجان و شوق دوران ۱۸ تا ۲۲ میخوابه برا ازدواج ؟

آدم منطقی تره؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا من از 20 سالگی تا الان که 28 سالمه معیارام تغییری نکرده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من میگم کاش هیچ وقت تقویم و تاریخ تولد وجود نداشت

تا بدون استرس سن زندگی میکردیم

هر موقع قسمت میشد ازدواج میکردیم

وخوشبخت هم میشدیم

اینجا بخاطر 4 تا عدد و رقم به اسم سن خیلی چیزا تحت شعاع قرار میگیره، به نظر من سن مشخصی برای ازدواج نباید در نظر گرفت هر موقع پیش اومد میاد دیگه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

بنظرم هروقت آدم مناسب پیدا شد

مثلا اینجا میگن ۲۷ سن خوبیه مگر قراره هر تایمی که مشخص میکنیم پیدا بشه پیش بیاد

شاید کسیکه باهاش خوشبخت میشیم زیر ۲۵ سرراهمون قرار بگیره

بنظر من کسی که هدف داره و دنبال پیشرفت بالای ۲۸ باید ازدواج کنه به مرور هم پخته تر میشه هم کیس های ب ...

خواهر من مگه میزارن از مجردی مون لذت ببریم

من از 15 سالگی تا حالا که در شرف 25 سالگی ام هرجا میرم میپرسن چی شد کی ازدواج میکنی؟

اشخاصی رومیشناسم که واقعا هیچی بارشون نبوده چون سن پایین ازدواج کردن حس ملکه الیزابت بهشون دست داده

مجردی تو ایران هیچوقت خوش نمیگذره

این آدما کاری میکنن که طبق معیار خودشون فقط با ازدواج ارزش پیدا کنی

من میگم کاش هیچ وقت تقویم و تاریخ تولد وجود نداشت تا بدون استرس سن زندگی میکردیم هر موقع قسمت میشد ا ...

منم بیبی فیسم همیشه خواستگارام کوچکترازخودم بودن

اگه بخوام باهمسن یا بزرگتراز خودم ازدواج کنم بهم نمیخوریم و ممکنه مسخرم کنن ونتونم طرفمو تحمل کنم واسه همون مجبورم با پسری ازدواج کنم که چهرش به خودم بیاد حالا سنش ممکنه حتی ده سال از خودم کوچکتر باشه بازم فرقی برام نداره چون ژنتیکم اینطوریه مجبورم

منم بیبی فیسم همیشه خواستگارام کوچکترازخودم بودن اگه بخوام باهمسن یا بزرگتراز خودم ازدواج کنم بهم ن ...

با هرکی که خوشبخت میشی ازدواج کن

تقویم و سن رو بنداز تو زباله دونی مغزت

و به خوشبختی فکر کن فقط

خب زیر 18 که اصلا نباید ازدواج کرد هر جای دنیا ممنوعه

بالای 18 تا 22 هم خب طرف خام هست دنبال کشف خودشه که چی از زندگی میخواد و دنبال چیه اصلا برای چی آمده دنیا هدفش چیه

بعد هم بهتره بنظرم ادم درس بخونم کار کنه بعد ازدواج کنه چون اونموقعه خواستگارا همسطحش یا سطح بالاتر میان خواستگاریش(این نظر شخصی منه)

من خودم اواسط 21 ازدواج کردم بخاطر شرایطم مجبور شدم و چند روز گذشته

وگرنه قطعا بالای 30 ازدواج میکردم

و غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست🎀🌒️

اره هرچی سنت میره بالاتر بالغ تر میشی اینکه میگن بچه پونزدع ساله وای همه چی حالیشه باید شوهرش داد کاملا اشتباهه حتی طبق تحقیقات بالای سی سال قسمتی از مغز هست که دقیقا اون زمان فعال میشه

من الان با ۲۹سال سن یادم به بیست سالکین یا قبل تر میوفته میگم خیلی خام بودم حتی همین پنج سال پیش که ازدواج کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز