2789
عنوان

حالت تهوع دارم

214 بازدید | 18 پست

اول صبح آیس کافی خوردم قبلش صبحونه نخورده بوده الان حالت تهوع دارم چیکار کنم؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

یه چیزی بخور بشوره ببره

خب چی ؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیر بخور

مطمعنی خوبه؟ اخه تو اینم شیر داره

فک کنم ابلیمو بخوری بیاری بالا خوب شی.اینجا امریکا نیست ناشتا قهوه بخوریم😂

آبلیمو میخورم ولی بالا نمیتونم بیارم

قبلا میخوردم اینطوری نمیشدم بخدا 😂

شیر برا اسید معده خوبه تهوع هم اسید معده اس که بالا میزنه ی لیوان شیر خنک بخور یکم فاصله بده نون پنی ...

باشه مرسی🩷

آبلیمو میخورم ولی بالا نمیتونم بیارم قبلا میخوردم اینطوری نمیشدم بخدا 😂

میدونم چه حالتی داری باید تحمل کنی تا این حالت رفع بشه

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹