2777
2789
عنوان

پریود

79 بازدید | 11 پست

امروز 5 دقیقه مونده به اذان مغرب پریود شدم یعنی حرصم گرفته بود که نگووووو 5 دقیقه نتونست خودشو نگه داره تا روضه ی من باطل نشه اه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

ضدحاله محضه

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ضدحاله محضه

دق کرده بودماااااااااااااااااا

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد از اذان ظهر پريود بشي،روزت باطل نشده و نبايد روزتو بشكوني

قبل از اذان شدم عزیزم

قبل از اذان شدم عزیزم

اها اذان ظهر الان متوجه شدم

اگه بعد از اذان ظهر پريود بشي،روزت باطل نشده و نبايد روزتو بشكوني

کی گفته اینو

اگه یه دیقه به اذان مغرب هم پریود بشی روزه باطله

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

مراجع تقليد گفتن ببين بعد متوجه ميشي كي گفته

کدوم مرجع تقلید گفته😯

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓