2821
2789
عنوان

چرا ازدواج نمیکنم🥲🥲🥲🥲🥲

345 بازدید | 10 پست

ای خدا

دلم میخواد

دعا کردم دعا خوندم نماز خوندم

با هرکی نپریدم

چرا ازدواج برام پیش نمیاد

خیلی دلم گرفته

دلم خانواده و فرزند میخواد🥲💔

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

ااگه آمادگی داشته باشی خودش. از راه میرسه.

ازدواج خوب مهمه

نه هر جفت شدنی.

برای ازدواج آگاهانه آمادگی لازم رو کسب کن.

سطح و لول خودت رو هم بالاتر ببر

یه مدت رو خودت فوکوس باش، رشد شخصی بده، مهارت کسب کن، دوره آموزشی مجازی کسب کن و همزمان از خداوند بخواه که جفت روحی مناسبت رو سر راهت قرار بده.

الان خیلی فرصت انتخاب داری. موفق باشی

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گاهی اصرار زیادی برای رسیدن به خواسته ای داریم. خیلی زیاد اما به نفعمون نیست. و اجابت نمیشه. گاهی هم اجابت میشه که بعدش اینقدر پشیمون میشی که نگو. اما به این فکر کن که به زور از خدا چیزیو بخوای و اجابت شه که به نفعت نبوده و بعدش را گریزی برات نباشه. اون موقع است که دچار مرگ تدریجی میشی. مث منی که در شرایط مطلوب به گمان رسیدن به ایده آل افتادم پایین تر و الان بودن تو همون شرایط مطلوب شده بزرگترین آرزوم.

تلاش بکن اما عجله نه

دعای عرفه نه اما سوره احزاب میگن مفیده

من خودم دو سه باری برا مورد خاصی حاجت گرفتم روز عرفه موقع دعا درخواست داشتم سر مزار شهدا و مسجد و ...که به صورت تجمعی برگزار میشه

منظور از نگهداشتن یعنی ادامه دادن و مداومتهبر خوندن هست ؟

نه سوره احزاب رو مینوسن و داخل یه قوطی نگه میدارن و میزارن جایی که لباسای اون دختر خانوم هست تا خواستگار بیاد منم خیلی تعریفشو شنیدم.

گاهی اصرار زیادی برای رسیدن به خواسته ای داریم. خیلی زیاد اما به نفعمون نیست. و اجابت نمیشه. گاهی هم ...

چقدر از این حرف که میگن به صلاحمون نیست حرص میخورم من الان تو کل زندگیم حتی به یدونه از خواسته هامم نرسیدم یعنی تو کل عمرم هیچ خواسته ای به نفعم نبوده؟پس یعنی فقط برای این خلق شدم که عمرم به بطالت و بی هیچ دستاوردی تموم بشه و بعدش بمیرم؟

من از آدمای بد نمیترسم ، از آدمایی میترسم که ادای خوب بودن رو درمیارن....