2777
2789
عنوان

دلم گرفته میشه کمک کنید حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از راهنمایی هات

خواهش میکنم عزیز دلم 

اینارو چن نتیجه شو دیدم قطع ب یقین بهت گفتم بدونی که رد خور نداره 

قدر زندگیتو بدون عزیزم شما سرمایه خوبی داری و اون خوبی و درستی خودت و همسرته که کیمیاست و بدون خدا هیچ وقت رهاتون نمیکنه عزیزم ❤

گاهی سکوت بهترین کلام است
قدر شوهرتو بدون همسر من انقدر خانوادش پرش کرده بودن به خانواده زنت بگو برات خونه بخرن باور نمیکنی ا ...

چقدر بد.من ک نمی زارم بابام برام کاری کنه بشه دیگ هرچی کرده 

خواهش میکنم عزیز دلم  اینارو چن نتیجه شو دیدم قطع ب یقین بهت گفتم بدونی که رد خور نداره  ...

شوهرم ک واقعا آقاست تنها مشکلمان همینه و اینکه خیلی خانواده دوست داره منم یکم حسودیم میشه

شوهرم ک واقعا آقاست تنها مشکلمان همینه و اینکه خیلی خانواده دوست داره منم یکم حسودیم میشه

عزیز دلم منم ی زنم درکت میکنم ولی خانواده دوست بودن یک صفت خوبه عشقم این یعنی اینکه ایشون پایبند و مسولیت پذیرن و این برای شما باید ارامش خیال بیاره 

من همیشه معتقدم مردی که ب خانواده پشت کنه خیلی راحت تر ب همسرش پشت خواهد کرد

خانواده دار بودن باعث میشه چ مرد چ زن دور خیلی از مسایل رو خط بکشه من نتیجه بودن در کنار خانواده ها رو هم ب لطف خدا دیدم چ خانواده اقا چ خانواده همسر قطعا مشکلاتی تو بودنها هست اما بودنها بهتر از نبودنهاست گلم😊

چقدر بد.من ک نمی زارم بابام برام کاری کنه بشه دیگ هرچی کرده  

منم دوست نداشتم ولی بیچاره بابام دلش سوخت 

والا پدرمو درآوردن انقدر گفتن خونه خونه حتی به چند نفر اشناهم گفته بودن اگه دیدشون به زبون بی زبونی بهشون بگید به پسرمون خونه بدن حالا جالبیش اینجاست که شوهرم هی میگه من دلم به این خونه راضی نیست میترسم بگن پدر زنش کمکش کرده چون یه دفعه دامادشون یه تیکه ای انداخت

شما خیلی آرامش میدید

باور کن واقعیتو رو که تو زندگی خودم و دیگران دیدم گفتم 

این روزا یکی از عزیزانم درگیر مشکل خانوادگیه و میتونم بگم بار زیادی از این مشکل بابت اینه که همسر این عزیزمون ایشونو از خانواده ش دور کرد فقط هم ب خاطر حسادتهای زنانه و امروز بعد از بیست سال متاسفانه داره نتایجش رو میبینه

منم یک زنم و میفهمم چقدر ادم دوست داره نفر اول زندگی همسرش باشه ولی بهتون با اطمینان میگم این کار با دوری میسر نمیشه با بودن در کنار ادمها و تلاش برای درست بودن و درست زندگی کردن میسر میشه

فقط ی چیزی رو تو پرانتز بگم من دارم راجع ب ادمها ی نرمال و خانواده های نرمال صحبت میکنم نه افرادی که مشکلات روحی دارن یا خانواده های متاسفانه مساله دار

قبول دارم که کنار هم بودنا بار و مشکلات خودش رو داره دلخوریها و ناراحتیهای خودش اما ب یقین ایمان دارم خانواده و بودن در کنارشون ادمارو رشد میده و مسول تر بار میاره 

میدونم با سرمایه خوبی که داری و با کمک خدا روزای خوبی در پیش داری و باور کن اینو از صمیم قلبم و با یقین بهتون میگم و تنها یک سری جمله نیست😊