2777
2789
عنوان

دلم گرفته میشه کمک کنید حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 44 پست

شوهر من توقعی از پدرم نداره ولی بابامم اون اوایل خیلی کمک میکرد حتی پول آرایشگاه و لباس عروس و خیلی چیزای دیگ حتی دسته گل عروس رو بابام داد حالا چیزای بزرگ ب کنار اما وقتی دیدم خانواده اون انگار ن انگار ی پسری دارن دیگ نمی ذارم بابام بهم کمک کنه

اینا که غصه نیست! من اگر شوهرم اینقدر خوب بود در کنارش هر سختی رو تحمل میکردم! قدر همسرت رو بدون!-هست کسایی که مشکلات خیلی بزرگتری با شوهرشون دارن

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

فقط بهت میگم بهترین سرمایه گذاری رو کردی چن خدا روزی رسونه اما ادم سلامت و مناسب برای زندگی بهترین سرمایه س

منم اوایل زندگیم مثل شما سخت گذشت اما ب لطف خدا الان خب وضعمون خیلی خوبه

عزیز دلم چندتا توصیه میکنم واسه من جواب دادن

یک خوندن سوره واقعه هر شب اگر هر دوتون بخونین که عالیه 

دوم انفاق انفاق انفاق حالا ب هر شکلش که درتوانتونه

واسه خونه دار شدن ذکر یا جوادالایمه ادرکنی ۱۴ مرتبه در حالت سجده بعد از هر نماز واجب یک سال بعدش ببین چی میبینی واسه خود من ی چند ماه تاخیر داشت که میدونم ب علت قضا شدن یک سری نماز صبحام بود البته من نمازمو که قضا میکردم هم این ذکر رو میگفتم

و در نهایت ایمان ب رزاق بودن خدا از صمیم قلب مهمترین کلیده 

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره😊

گاهی سکوت بهترین کلام است
منم مثل توام. وضعيت مالي خانوادم خيلي خوبه. ولي همسرم معموليه. منم يه موقعهايي دلم ميگيره مخصوصا وقت ...

شوهر من توقع مالی نداشت ولی خانوادش چرا

همونا هم‌پرش میکردن این چیزا بیشتر آزارم میداد تا بی پولی

عزیزم صبوری کن . همین که اینقدر مهربونه و چشم پاکه و دوستت داره یعنی حیفه که بخاطر بی پولی بینتون ناراحتی پیش بیاد . انشاالله خدا به دلش نگاه کنه و دستتون رو باز کنه . مطمئن باش این روزای سخت نمی مونه بالاخره تموم میشه . این حرف رو کسی داره بهت میزنه که روزایی رو گذرونده که حتی چای خشک خونه اش نبوده و از ترس اینکه مهمون نیاد خونش میرفتن بیرون و خونه نمی موندن . آره هزیز . خیلی سختی کشیدم اما چون بینمون عشق و محبت بود با هم حلش کردیم و گذروندیم

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

من ده ساله از دواج کردم اوایل عروسی برادر شوهرم به زور پونصد پول داد به ما برا خرج عروسی  گفت هروقت داشتید بدید یه ماه بعد عروسی گفت پولم میخوام اصلا احتیاج نداشت فقط میخواست ...منم طلا فروختم دادم بهش اون زمان خیلی پولدار بودن و زنش کلی طلا داشت و پز میداد وما آدم حساب نکردن و واقعا اون روزها سخت گذشت ...ولی الان برعکس شده نمیخوام فخر بفروشم ولی فهمیدم باید صبر کرد خدا بزرگه...حالا حسرت زندگی ما میخورن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

چند وقت پیش داریم بهم گفت چه طور زندگی میکنی؟ گفت همیشه برام سوال هست چه طور شوهرت اینقدر دوست داره؟ خوشحال نشدم فقط،یاد ده سال پیش خودم افتادم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗