2821
2789

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

من ۱۸ سالمه و این پسر ۲۰ سالشه و اولین دوست پسرم هستش و قبل اون با هیچکس نبودم و من یه جا کار میکنم و ایشون هم تو یه مغازه ای نزدیک محل کارم کار میکنن و خودش از من خوشش اومد و چند بار هم پیشنهاد دوستی داد که من قبول نمیکردم اما آخرش دیگه قبول کردم

از همون دیت اول این میخواست از من لب بگیره😐یعتی هرکاری میکرد که لب بگیره به زور من صورتم رو سریع میبردم کنار خلاصه هرطور شد نزاشتم لب بگیره حتی تو دیت های بعدی و هرسری میخواست تو چت بحث رو به سمت چیزای🔞ببره من سریع بحثو عوض میکردم یا آف میشدم تا فردا بعد یه بار برگشت بهم گفت چرا هرسری اینجوری میگم بحثو عوض میکنی و میری و بعدم گفت من حتی حق دارم که لمست کنم و منم گفتم من از اینکه یه پسر بخواد دستمالیم کنه خوشم نمیاد مگه من دستمال پسرا هستم؟بعدم چند روز بعدش باهاش کات کردم به نظرتون کارم درست بود که نذاشتم لب اینا بگیره؟

ولی خب چون اولین دوست پسرم بود وابستش شده بودم و دوسش داشتم💔

کارت درست بود

من والا با دوست پسرم تاج فیزیکی هم داریم. ولی تا زمانی که من نخواستم کاملاً احترام گذاشت.

این که دیت اول بدون توجه به خواستهت میخواسته ببوسهتت و فکر میکرده حق داره دربارهٔ حریم بدنت تصمیم بگیره خیلی ردفلگه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چطور براتون توضیح بدم خترای کم سن سالی مثل شما متوجه بشن پسری روز اول تو این فکراست عاشق نیست فقط فکر اینه نیاز جنسیشو رفع کنه

با یه نفر باشین که آدم حسابی باشه نه هر کی از راه رسید دوباره گفت دوست دارم قبول کنید

این پسر می خواد تهش به رابطه ج ن سی بکشونه و خیلی هم عجله داره. صد در صد کار درستی کردی کات کردی مرتیکه هول رو

خام حرفاش نشو اگه تحقیرت کرد یا تهدیدت کرد یا حرفهای عاشقانه برای گول زدنت زد .از همه جا بلاکش کن و اگه پررو بود فحش کشش کن.

چون احتمال میدم بازم بیاد سراغت

کاربری دست دو نفر است

بگو امپراتور انقد خوش اشتهایی رودل نکنی یه وقت مارمولک نوشکفته؟

آدم بیخود جوزده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

و علیکوم .پ نه پ .کارت کاملا اشتباه بوده باید تا خونه خالی هم باهاش میرفتی 😑😑😑هزار و یک بار تو این سایت من و خانوم های مدافع حقوق همجنسامون میگیم ؛نکنید تو سن پایین وارد رابطه با جنس مخالف نشید که خوب بلدن وابستگی ایجاد کنند تا به هدف شومسون برسون ..است وسط فقط دختره که ازش سو استفاده ی مالی جنسی و عاطفی میشه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

و علیکوم .پ نه پ .کارت کاملا اشتباه بوده باید تا خونه خالی هم باهاش میرفتی 😑😑😑هزار و یک بار تو این سایت من و خانوم های مدافع حقوق همجنسامون میگیم نکنید تو سن پایین وارد رابطه با جنس مخالف نشید که خوب بلدن وابستگی ایجاد کنند تا به هدف شومسون برسون ..است وسط فقط دختره که ازش سو استفاده ی مالی جنسی و عاطفی میشه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز