2821
2789
عنوان

15روز دیگ عروسیمه🥺

1599 بازدید | 27 پست

بچه ها به نظرتون اول رقص تانگو رو باید بریم یا رقص تکیم رو

و اینکه من دو تا رقص تکی تمرین کردم

و همین دیشب گفتم یذره مسخرس دو تا یکیشو برم بنظرتون؟

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

تکی کلا جالب نیس

ولی خب حداقل اول تانگو برین بعد در ادامش بگو آهنگو عوض کنن تکی برقص دامادم دست بزنه و شاباش بریزه

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری میشه ثابت کرد به کسی زنگ زدی ولی گفته مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد?

ایرانسل من هم نصب کردم ولی فقط مکالماتی و نشون میده که پولی نوش صرف شده

من دوبار زنگ زدم ولی هردوبار گفت در دسترس نمیباشد

خوشبخترین بشی عزیزم 😘😍

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

تکی منظورت با داماده؟؟

خودت تکی نرقصیا خز شده

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍