2821
2789
عنوان

کمک کنید برش گردونم

210 بازدید | 17 پست

من از سر بی تجربگی باعث شدم کات کنیم

بعد گفت بیا دوست معمولی باشیم که یه روز بعد کات عین قبل زنگ میزد پیام میداد اینا که من هی بحث و باز می کردم، بحث می کردیم آخرش برگشت گفت فایده نداره بیا شماره های همو پاک کنیم من الان اینکارو می کنم... که من گفت نه، هفته ای یه بار در ارتباط باشیم گفت اینجوری کل هفته ذهنم درگیری میشه اذیت می شم، میخوای اذیت شم؟ که توافقمون شد ماهی یه بار اونم روزی که همو دیدیم اولین بار

حالا ما که ارتباطمون کامل قط نشده، شاید بتونم برش گردونم لطفا کمک کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با توجه به تاپیک قبلی اگه برگردی حماقت محظه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من ک نفهمیدم چی شد

با دوس پسرم کات کردیم تقصیر من بود این بار، از فرداش گفت رابطه عاطفی بینمون تموم عین دوست معمولی باشیم بعد عین روزای قبل زنگ میزد پیام میداد بعد من هی بحث دعوامون رو باز کردم، گفت انگار فایده نداره، بیا شماره های همو کلا پاک کنیم در ارتباط نباشیم، من گفتم نه هفته ای یه بار ارتباط بگیریم، گفت نه شد ماهی یه بار، الانم شماره هامو پاک نکرده

میدونم🤣بابا کلا مودیه هی انگار داره آدمو امتحان می کنه

مودی نیست نمیخوادت ، هیچ پسری وقتی کسیو بخواد نمیگه بیا برو با دوستم اوکیت کنم تازه رو این موضوع ها به شدت حساسن حتی برا شوخی، سرگرمیشی فقط

میدونم🤣بابا کلا مودیه هی انگار داره آدمو امتحان می کنه

نه این مودی بودن نیست بی غیرتیه و انحراف اخلاقی داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

والا اینجور که من متوجه شدم این رابطه نیست ... بیشتر خاله بازیه ... بهتره کات کنید .. برگرده که چی بشه...!

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

البته مرسی که یادآوری کردی

وقتی دلیل کات انقد محکم بود واسه دلتنگی و احساسات برنگرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز