2821
2789
عنوان

دید مثبت ب مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 53 پست

اول از همه از نی نی سایت دور باش،

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

ممیفهمم چی میگید ، در مقابل مردایی هم هستند که از خانم ها ضربه خوردن ، ولی واقعیت اینه همه مثل هم نی ...

درسته اما هیچوقت مرد خوب از کنارمم رد نشد 😭

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیا پدر وبرادرت هم بد هستند🤔 تو هر جنسی خوب وبد هست....قبول کنیم بعضی خانم ها شیطان رو هم درس میدهند....متقابلا تو مردا هم بد جنس وجود داره.....اصلا تو دنیا خوب وبد قاطی هم اند.....اما سعی کن خودت باشی....

عزیزم سنی نداری که، بعد هم چرا جنسیتیش میکنی، هم مرد هم زن خوب و بد دارن. مردا بخاطر جو مردسالاری که این سالا توی جامعه بوده زیاد سعی نکردن خودشونو رشد بدن. مشکلات اقتصادی هم باعث شده زنها بخاطر پول، تن به هر نری بزرگتر از خودشون بدن چه بعنوان همسر چه بعنوان دوست. طرف داف زیبا در حد حوری بهشته، پسر چرک نیم متری بوگندو پیر بهش خیانت میکنه. دلیلش هرچی که هست بد بودن ذات آدمیزاد نیست بلکه شرایطه.

شما هم دید مثبت یا منفی یا جنسیتی رو بزار کنار، فقط بعنوان آدم به بقیه نگاه کن همین.

من خیلی بدبین بودم تقریبا تا پایان دوران دبیرستان

بعد کم کم همه اطرافیانم وارد رابطه های عاقلانه شدند با آدم های درست و غیر سمی

الان هیچ دوست سینگلی ندارم همچنان خودم سینگلم اما دیدم نسبت به قبل خیلی بهتر شده البته هنوز هم تو این موضوع خیلی محافظه کار ام ولی کمی منطقی تر

درسته اما هیچوقت مرد خوب از کنارمم رد نشد 😭

خب به احتمال زیاد کم نیستن خانم هایی که حس مشابه شمارو دارن ، و حتی خیلی وقتها از خانم ها میشنویم که مرد خوب وجود نداره ، در طرف مقابل هم وضعیت کم و بیش همینه ، کم نیستن مردایی که دید نسبتا منفی به زنان دارن ، برمیگرده به تلخی تجربه های گذشته شون .

اما حتی اگه این جور حس ها کاملا هم واقعی باشند ، باز نباید اون ها رو تعمیم داد ، چون در این صورت ،اون مقدار شانسی هم که ( حتی اگه در نظر خودمون شانس کمی هم باشه ) داریم که با یه آدم خوب روبرو بشیم رو ، خودمون از خودمون میگیریم.

بنظر من آدم وقتی دیدش رو محدود کنه فقط رو اطرافیانش یا خیلی خوشبین میشه یا بد بین باید کلی نگاه کنه مرد خوب کم نداریم خانم بد هم کم نداریم اصلا ربطی به جنسیت نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به هر مردی نمیشه اعتماد کرد همونطوری کخ نمیشه به هر زنی هم اعتماد کرد /کلا به نطر من زن و مرد نباید هرزه باشن/و باید بتونن بر خودشون مسلط باشن اون ادما فقط مریض هستن

خب به احتمال زیاد کم نیستن خانم هایی که حس مشابه شمارو دارن ، و حتی خیلی وقتها از خانم ها میشنویم که ...

خب همین

میخوام دیدمو عوض کنم چون میخوام ازدواج کنم

سوال اینه از کجا شروع کنم

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

چهل سالمهنمیتونم ازدواج کنم ازشون بیزار شدمتا کی متنفر باشم

خودتو مجبور به ازدواج کن

دید بد ینی چی

مگه زن بی مرد میشه هرزنی نیاز به یه مرد داره

تا دوسه دیگه دست بجنبون یه کیس که بهت میخوره انتخاب کن

تو بهدحرف اینا هم گوش نده حق داری بدبین باشی اینا موقع شوهر کردن خودشون بدبین نبودن

خودتو مجبور به ازدواج کن دید بد ینی چی مگه زن بی مرد میشه هرزنی نیاز به یه مرد دارهتا دوسه دیگه دس ...

دست ک میجنبونم

چند جلسه با اون طرف ک میرم و میام ی رفتاری میبینم ک پشیمون میشم

میدونم کسی ایده آل نیست اما خیلی عادت کردم ب تنهایی برا همین اگر اون طرف یکمی اذیت کنه ادامه نمیدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز