2821
2789

تور خدا مراقب بچه هاتون باشید تجربمو میگم که بقیتون اسیر نشین

من بچم از نوزادی سینمو پس میزد و گریه و بی قرار بود همش احساس میکردم یه چیزی تو گلوشه گهگاهی بالا میاورد جهنده و مقعدش دودون شده و صورتش بردم دکتر (عزیزاله یوسفی)فوق تخصص گوارش خیلی تعریفشو کرده بودن اونم از ماه اول به دخترم دارو داد گفت رفلاکس پنهانه چه داروهای قوی کیدزول ،نکسیوم دومینرون و،،،،دخترم هر روز بدتر شد تا جایی که وزن کم کرد و دیگه شیشه اصلا نمیخورد سه بار پیش این دکتر رفتم اخر گفت برو بچتو بیمارستان بستری کن دیگه فایده نداره 😭من تسلیم نشدم رفتم گشتم تو نی نی سایت دیدم خیلیا دکتر سیاری فوق تخصص گوارش اطفال رو میگن خوبه منم پاشدم رفتم همون جلسه ی اول تا علائمو گفتم ،فرمودن که حساسیت به پروتیین گاوی داره و الرژی داره ،اصلا نباید دارو میدادی فقط شیر خشکشو عوض کن منم اینکارو کردم و دخترم دو روز بعد خوب خوب شد

تور خدا مراقب باشید پیش هر دکتری نرید من الان عذاب وجدان دارم برای دو ماه دارو دادن به بچم توسط دکتر بی سواد🙏🏽خیلی مراقب باشید چند تا دکتر ببرید حتما تا مطمعن بشید مشکل کجاست امیدوارم به دردتون خوردن باشه مطالب🌸🙏🏽

ما تو برنامه بله گروه داریم

مادران الرژی

خواستی درخواست دوستی بده لینک بدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز