2821
2789
عنوان

چجوری بپیچونمش 😭

682 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم دلم براتون تنگ شدع💖💖

یه بنده خدای هست گفت که من میخوام رو موهای تو اول کراتین انجام بدم بدش مشتری منم گفت باشه و فکرشم نمیکردم که بگه بیا فکر کردم ول مینکه قضیه رو

اصلا حس موش ازمایش گاهی رو دارم😔 و بعدم باهام بد رفتاری میکنه دقیقا عین نوکر باهام رفتار میکنه مثلا یه تیکه بیوفته زمین خودش روصندلی باشه بهم میگه اینو میدی یا چای برام میریزی میرم سالنش از کار میکشه و میگه بند بدازم صورت مشتریاشو!

خیلی ناراحت میشم و نمی تونم چیزی بگمم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بلاکش کن دیگه جوابشو نده

یا بگو پشیمون شدم کراتین نمیکنم

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو درگیرم کار دارم نمیرسم یا بگو خوشم نمیاد موهام کراتین بشه ریزش مو میگیرم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

خودت دوسداری اینطوری باهات رفتار کنه وگرنه اصن کی هست یارو بخواد اینطوری رفتار کنه

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

شیک و مجلسی جوابشو نده .اگرم پیام داد و زنگ زد بگو شرکندههه ما داریم میریم شهرستان تا آخر تابستونی نیستم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

هیچ دلیلی برای تحمل کردن نیست لازم نیست به ناراحت شدن بقیه فکر کنی وقتی ناراحتی تو واسه اونا مهم نیست

چطور اونا هر رفتاری بخوان میکنن

من جای تو بودم علاوه بر قطع ارتباط کامل به بدترین شکل ممکن کل هیکلش هم قهوه ای میکردم

رسما داره ازت سو استفاده میشه

شیک و مجلسی بگو مادرم مخالفه .دکتر پوست هم رفتم گفته اصلا و ابدااا نباید موهاتو کراتین کنی ..گفت فلان و فلان .بگو قطعا که دکتر از من و شما بهتر میفهمه درس خونده س

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔