2789
عنوان

عمل بینی و افتادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فیلر که خوش فرمش میکنه سربالاش نمیکنه

چرا عزیزم یمقدار جزئی به نوک بینی تزریق بشه سربالا تر میشه

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

من غضروف نوک بینیم شله

ب هر طرف صورتمو بخابونم ب اون طرف کج میشه نوک

هشت ماهه عمل کردم.

قراره برم پیش دکترم هفته بعد

حالا نمیدونم با بخیه سرپایی حل شه یا ن.نگرانم خیلی

من غضروف نوک بینیم شلهب هر طرف صورتمو بخابونم ب اون طرف کج میشه نوکهشت ماهه عمل کردم.قراره برم پیش د ...

نه من اصلا اینجوری نیست فقط از روبه رو جوریه که انگاراون قسمت وسط بینیم افتاده شده و نکش نیدونم ورما یا واقعا افتاده شده

بینی اگر گوشتی بوده مسلما ورمش بیشتره ممکن حدود یکسال جا نیفته و ورم باشه

ولی خب نقاهت بینی گوشتی بیشتره تا استخوانی بعدشم چون قوس داره از جلو اینطوری دیده میشه بعد از دو سال بینی خودت میبینی

امکان هم داره که غضروف مصنوعی برات گذاشته باشن تا به قیافش عادت کنی طول میکشه غضروف مصنوعی که بزاری سرتو نباید زیاد بگیری پایین وگرنه افتادگی میگیره. یا ورمممممم یا غضروف مصنوعی ، اهمیت نده بش خوب میشه زیاد حساسیت به اینجور چیزا خرج نده اوکی میشههههه

اگه قبل عملت هم نوک بینیت پایین بوده هیچوقت کامل سربالا نمیشه همون فرم خودش میمونه .فقط کمی بهتر میشه.عمل بینی معجزه نمیکنه فقط یه خرده از ایرادات و رفع میکنه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!