2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من مجردم تازه متوجه شدم ک سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم هرکی تجربه داره بگه ایادرمان قطعی داره؟ایاواقعا راسته ک باعث نازایی میشه؟!کمکم کنیییییییدلطفا  

درمان قطعی نداره....منم چندین ساله باهاش درگیزم...با دارو میتونی باردار شی و گاها کسایی هم بودن که طبیعی باردار شدن.نگران نباش

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

من پریروزسونودادم وگفت هم پولیپ رحم داری هم تخمدان پلیکیستیک..بعصیااینجورن.منم مجردم.گفت وقتی  ازدواج کردی زودبچه دارشو.چون قرص جلوگیری پولیپ روبدترمیکنه.

........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوباره میخام جایی دیگه سونو بدم.خیلی شک داشت بین پلی کیستیک وپول. اخرم باشک وابهام گفت پولیپ نه و ...

بمن گفت تخمدان پلی کیستیکه,این فک کنم ارثی باشه ولی مااصلا سابقه نداریم.خیلی نگرانم .من ب این زودیا نمیتونم ازدواج کنم وعاشق بچه ام