2821
2789
عنوان

اینهمه آدم پولداررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 15265 بازدید | 188 پست
پولدارا کلا ازدواجی نیستن ،چون هرچی بخوان فراهمه ،از رابطه بگیر تااااا....

وای دقیقا ازدواجی نیستن

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سرت درد میکنه با بی پولی ازدواج میکنید ک فقط غم و افسردگی بکشید هیچ وقت فاز اینجور ادمارو درک نکردم ...

دقیقا چ کاریه خب اگ اینجوریه آدم ازدواج نمیکنه

ت ک پول ارایش لباستو نداری دنبال پسر پولداری پسر پولدار ک نمیات ترو انتخاب کنه میره با هم سطح خودش انشالله همون ک میگی فقیر ولت کن مث سگ بمونی تک تنها چقد از دخترای پول پرست متنفرم

بهم محبت کرد منم بهم محبت نشده بود برام تازه بود قبول کردمولی الان دلم خونه و ماشین درست حسابی میخوا ...

پس میتونی یا زودتر تموم کنی باهاش یا خودت پول دربیاری کسبو کارخودتو داشته باشی چون اینجوری چن سال بعد باهاش به مشکل میخوری

اینایی که میگن پسر پولدار، دختر پولدار میگیره حرفشون رو قبول ندارم

چون یه فامیل پولدار داریم پسرش رفت دوست دخترشو که از طبقه عادی بود گرفت

بعدم اینکه بنظر من مهم تر از پولداری، خسیس نبودن مرد هست

اگه شوهر شما 6 تومنو واسه خودش مال میدونه خسیسه، مرد خسیسو چه به زن گرفتن!؟

اخی بیچاره اون پسرهخوبه اونم به تو بگه این همه دختر خوشگل چرا نامزد من خوشگل نیس؟

بگه خودشم خوشگل نیست منم میگم اینهمه پسر خوشگل و خوشتیپ ن پول داری ن قیافه بعدشم کااات

تو که پول دوست داری چرا خودت کار نمیکنی پول در نمیاری که بفهمی 6 تومن چقدره.اون 6 میلیون رو ساده نبین.به این فکر کن که بخاطرش نامزدت عرق ریخته.اگه خیلی زندگی لاکچری دوست داری همراهش کار کن.حداقل دستش رو بگیر و با هم بلند شید.برای بلند شدن خودت جرثقیل نیاز نیست.گشاد بازی رو باید گذاشت کنار

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

چقد زشت تصمیم میگیری!الان با حس ترحمت رفتی نامزد کردی؟عجیبه بعدم چشمت ب امید به پسر پولداره وقتی نام ...

نه بهم محبت کرد گول خوردم

خب عقد نکردیم هنوز ک من تعهدی بهش ندارم چ زشتی

2825
2823
2791
2779
2792