2821
2789
عنوان

اینهمه آدم پولداررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 15265 بازدید | 188 پست
یه سوال لطفا نریزید روی سرم فقط سواله چرا مثلا ذهنیت من یا خیلیای دیگه طوریه که باید خودم تلاش کنم و ...

چون تا صدسالم آموزش ببینی و کار کنی نمیتونی خونه متری ۴۰۰ میلیون تو اندرزگو بخری بی ام و بخری هرچقدر کار کنی اون خونه و ماشین از تو دورتر میشه

نه دست نمیده سوال بعدی؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

میگی خیلی دوستم داره اگه بفهمه شما چقد تشنه پول هستی ک کلا از چشمش میوفتی بنظرم زودتر جدا شو خودتو نجات نمیدی اونو نجات بده حداقل ۶ تومن پول زیادی نیست پول کمیم نیست کسی کع با زحمت درش میاره واقعا براش زیاده خرج چیزای الکی کنش شما خودت پولدار شو پول از بقیع نخا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

محل کارم فرشته است اونجا میبینم دلم میخواد خونماونجا باشه ماشینم حسابی باشه ن اینکه برم خونه سازمانی ...

خب نرو رفتی هم دو روز بعدش پسر پولدار دیدی میخای ولش کنی بهتره سریع تر ی بهونه بیاری بری

خودت احمقی بیشخصیت بی فرهنگ من خودم اصالتا تهرانی هستم دهاتم فحش نمیدونم که بخوام به کسی برای توهین ...

برای شما توهین رو در نظر گرفتم خواهر گلم.

شما آدم زود رنجی هستی و زود عصبی میشی، این نشون میده آدم تحولی هستی و تصمیمات زندگیت هم با همین تحول بودنت پیش میبری.

این اصلا نشانه ی خوبی نیست و روی توسعه ی فردی خودت کار کن، اگه خودت رو ارتقا بدید و به خودت برسی همه چیز درست میشه، و اینکه جامعه اونقدری گل و بلبل نیست که هر آدم پولداری بیاد ازدواج کنه، جوانان امروزی ذهن های کثیف دارند و خیلی دنیوی و مصرف گرا هستند .

یه سوال لطفا نریزید روی سرم فقط سواله چرا مثلا ذهنیت من یا خیلیای دیگه طوریه که باید خودم تلاش کنم و ...

عزیزم ذهنیت شما درسته

لطفا درخواست دوستی ندین من حوصله دوست رفیق بازی ندارم🫤🚶♀️

میگی خیلی دوستم داره اگه بفهمه شما چقد تشنه پول هستی ک کلا از چشمش میوفتی بنظرم زودتر جدا شو خودتو ن ...

خودش میدونه بهم گفت نگاه طبقاتی داری ولی هنوز باهام مونده من هیچوقت نگفتم اینو میخوام اونم میخوام برام بخر ولی میدونه آدم پولدار تایپمه

چون تا صدسالم آموزش ببینی و کار کنی نمیتونی خونه متری ۴۰۰ میلیون تو اندرزگو بخری بی ام و بخری هرچقدر ...

عزیزم درسته اتفاق افتاده که یه دختر فقیر با همچین پسرایی ازدواج کنه ولی در اکثر مواقع کسی که ماشین فوق مدل بالا و خونه فوق لوکس تو بهترین محله ها داره با یکی مثل خودش در نهایت وصلت میکنه

اگه فکر میکنی خودت همچین زندگی نمیتونی بسازی منتظر کسی هم نباش خوشبختت کنه چون این اتفاق احتمالش زیر یک درصده!

با نامزدتم کات کن چه پسر پولدار پیدا کنی چه نکنی

پارتنر من پولداره

تقریبا تمام اکسامم پولدار بودن،هیچکدومشون اهل ازدواج نبودن و نیستن

بیشتر دنبال ازدواج سفید و هم خونه ای ان

حتی یه سری از اکسای ایرانیم

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

پارتنر من پولداره تقریبا تمام اکسامم پولدار بودن،هیچکدومشون اهل ازدواج نبودن و نیستنبیشتر دنبال ازدو ...

اره ازدواجی نیستن

چون تا صدسالم آموزش ببینی و کار کنی نمیتونی خونه متری ۴۰۰ میلیون تو اندرزگو بخری بی ام و بخری هرچقدر ...

۸۰ درصد از ثروتمندان آمریکا و ۷۵دذصد ثروتمندان کل دنیا خود ساختن ینی نه همسر پولدار و ن پدر مادر پولدار داشتن

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بستگی داره الان پسرای زیادی هستن که با حمایت خانواده یا تلاش خودشون خونه و ماشین خوب و درآمد دارن و خرج خوب میتونن بکنن و ازدواج میکنن و تو این دوره زمونه اینا هم پولدار محسوب میشن ولی خب یه مدلم داریم که دارای بنز و پنت هوس و تاجر و فلان و فلان هستن که خب طبیعتا اینا نمیان با یه دختر معمولی ازدواج کنن شاید برای دوستی و رابطه بیان ولی ازدواج نه پسر میلیاردر و دختر فقیر خیلی وقته دورانش تموم شده الان همه ظاهر بینن اگه دنبال کیس خوب میگردین چند اول از خودتون بالاتر رو مد نظر داشته باشید رویایی فکر نکنید

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

هر دو کم سن

ینی چقد؟

پسر کم سن چی داره مگه؟

شاید یروز ورشکست شد یا باباش مرد.

خودش نباید یچی بارش باشه

بعدم نمیدونم ایران چرا اینطوریه ک برا ازدواج میرن سراغ کم سن😂😂😂😂

اینجا فقط فرهنگش نیاز به ۱۰۰ سال داره تا بروز شه

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

2825
2823
2791
2779