2777
2789
عنوان

کلاس icdl بیاین

274 بازدید | 17 پست

بچها من رفتم کلاس icdl یه جزوه بهمون داده برا امتحان تستی ک ششصد صفحست بعد جزوه رو هرچی خوندم یه صفحش نامفهمومه تو ذهنم نمیره گفته امتحانو سی تا سوال تستی هست آخر هرفصلم تو جزوه نمونه سوال تستی با پاسخنامه دارع اونایی ک رفتین راهنماییم کنین چطوری بخونمش همین سوالای تستی آخر فصلارو بخونم حله؟؟

فنی حرفه ایه؟

آره بابا فقط عموما رو بخون

فقطم گزینه درست بخون بقیه رو نگاه نکن که قاطی نکنی

آبااااد باشی ای ایران💚آزاااااد باشی ای ایران🤍از ماااا فرزندان خود دل شاد باشی ای ایران ❤️

فنی حرفه ایه؟آره بابا فقط عموما رو بخونفقطم گزینه درست بخون بقیه رو نگاه نکن که قاطی نکنی

اره فنی حرفه ای هست

ینی فقط سوالای تستی آخر فصلو بخونم کافیه؟ استادش یه خانومه سختگیره استرس دارم

شما همین تستی های آخرفصلو خوندی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاخدا چقدر سخته میخواستم برم پشیمون شدم

۶۰۰ صفحهههه

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛

یاخدا چقدر سخته میخواستم برم پشیمون شدم۶۰۰ صفحهههه

ششصدو خورده ای تازع اصلا همش انگلیسی سخت نامفهوم میخام بدونم سوالای آخر فصلو بخونم قبولی میارم یا ن😕

من مدرس icdl بودم

بله همون تستی ها رو بخونی کافیه

ولی اگه جواب تستی رو متوجه نشدی متنشو از کتاب بخون

محض اطمینان میتونی تو گوگل هم سرچ کنی سوالات تستی بیشتری پیدا کنی بخونی

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
تست هارو یادم بگیرم فقط کافیع؟؟

تست به تنهایی کافی نیست، مخصوصا وقتی جزوه رو نخونده باشی یادگیری تستش سخته، همه تخم مرغ هاتو نذار تو یه سبد اگر فقط تست ها رو بخونی و سوالات امتحانت با تست ها یکی نباشه اونوقت میخوای چیکار کنی؟ از حجم جزوه نترس مطلب اضافی داره یه سری از مطالبش هم واقعا سخت نیست اگه با کلاس بری جلو اصلا سخت نیست. امتحان رو هم مربی که بهت آموزش میده که طراحی نمیکنه، سراسریه آزمونش، آنلاینم هست مثل امتحانات مجازی مدرسه و دانشگاه