2821
2789

بستگی به خودتون داره.برای ما همین قدر هست و خیلی راضیم.

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهعنوان یه خسته درمانده که زیر پتوعه فقط میتونم بگم شب بخیررررر... اطلاعی ندارم اما من خودم خوشم میاد ۱۰ سال اختلاف باشه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بستگیبه ادما داره ولی من خوشم نمیاد چون یه زوجیو دیدم حتی یکم کمتره اختلاف سنیشون خانومه خیلی بچه بازی درمیاره البته اقاعه ام خیلی باهاش همراهی میکنه ها ولیخانومه حالا یا مشکل ذهنی شخصی داره یا نمیدونم ولی کلا کارای عجیب غریب میکنه با اینکه خودش همش میگه من فاصله سنی خیلی زیاد دوست دارم

زیاده

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

آدم با آدم فرق میکنه خب

بعضی دخترا بنا به شرایط زندگیشون و گذشته اشون کلا بیشتر از سنشون میفهمن

میبینی ۲۰ سالشه عقلش ۳۰ ساله اس

مردا هم ذاتا کم عقل تر از سن واقعیشونن 🤣🤣

اینارو باید در نظر گرفت

البته حوصله و اینا هم هست

حوصله و انرژی مرد ۳۰ ساله کجا دختر ۲۰ ساله کجا

بستگی به رو حیه و سر رندگی و انرژی دو طرف داره مهم اینه کهروحیات دو طرف به هم بخوره گاهی طرز فکر یه مرد ۳۰ ساله مثل ۵۰ ساله است و برعکس . بنابراین صرفا سن افراد نمی تونه ملاک تصمیم باشه