2789
عنوان

سوال خیاطی دارم

149 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کسی ژانومه ۹۰۲ داره؟؟ درجه کشش نخ رو برای زیگزاگ رو چند بزارم چرا انقد نخش در هر صورت جمع میشه چیکارش کنم؟ بیزارم کرد از خیاطی ذوقم کور شده بخدا یکی راهنماییم کنه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام چرخ خیاطی باید هر ۶ماه روغن کاری بشه و اینکه باید سرویس بشه

ممنون تازه خریدمش ولی دست دوم بود از یه خانوم گرفتم یه هفتس دارمش یه دوخت خوب ازش ندیدم حتما ببرم سرویس ؟

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم نخ از زیر جمع میکنه یا از رو؟سوزن جدید انداختی؟درجه هاش دسکاری کردی بعد اینکه نخ جمع کرد؟

از زیر . میپیچه تو ماسوره و ماکو اصن یه وضع بدی . سوزن جدید هم انداختم درجه هاشم طبق دفترچه تنظیم کردم ولی بیفایده

برا من ۸۰۲ هستدر حالت راسته هم نخ زیر مسکل داره یا فقط زیگزاک

کلا مشکل دارع

از زیر . میپیچه تو ماسوره و ماکو اصن یه وضع بدی . سوزن جدید هم انداختم درجه هاشم طبق دفترچه تنظیم کر ...

وقتی از زیر جمع میکنه ایراد رو باید از رو پیدا کنی ،من احتمال میدم ایراد از همون سوزن باشه اگر سوزن جدید خریدی جدیدا جنسهای قلابی زیاد شدن سوزنت رو عوض کن مارکی که رنگ جلدش آبی هست و تصویر یه زن پشت چرخه خیاطی داره خوبه ،اگر سوزن قبلا از همین بوده و اوکی بوده یه نگاه به نخ کشی بکن جایی اشتباه نکرده باشی مسیرش رو ،و ببین که سوزن رو درست تنظیم کردی یا نه

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!