2821
2789
عنوان

تکون نخپردن جنین

277 بازدید | 15 پست

تازه وارد هفته ۲۰ شدم هیچی حس نمیکنم فقط بعضی وقتا اونم کممم خیلی کم طبیعیه بنظرتون؟؟ خیلی نگرانم پسره اولین بارداریمه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جفتت قدامیه؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاجی شکمت که زمین فوتبال نیست.همش درحال بدو بدوباشه ..جاش خوبه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خیلی مبارکت باشه ایصالله سالم و سلامت بغل بگیریش نگران نشو ایشالله این چند روزه متوجه میشی فک کنم از هفته ی ۲۸ اگه اشتباه نکنم باید حواست ب تکوناش باشه بازم میگم اگه اشتباه نکنم

نگران نباش هنوز خیلی کوچیکه یکم بزرگ بشه لگداشو میفهمی قهوه کم بخور .

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

عزیزم تا ۲۴ هفته طبیعیه اگه چیزی احساس نکنید الان اگه خیلی دقت کنید بعد از وعده غذا یا خوردن شیرینی جات معمولا یه حرکت نبض مانند حس میشه وخانم های چاق معمولا حرکات بچه رو دیرتر متوجه میشن

متاهل و متعهد به همسرم هستم لطفا درخواست دوستی ندهید💍💫