2821
2789

نینی یار لطفا تایید کن تاپیکمو @niniyar

من و یه آقا پسری ۸ ساله که همو میشناسیم و خانوادش رو هم من و مادرم میشناسیم، بعد از هشت سال ایشون شرایط ازدواج پیدا کرده که بیاد خواستگاری من. در ضمن شغلش آزاد هست و درآمدش خوبه. خانواده ما و ایشون هم سطح هستیم. اما از وقتی پدرم متوجه این موضوع شده، ندیده و نشناخته میگه نمیخواد نباید باهاش ازدواج کنی و بد و بیراه میگه به خواستگارم و خانوادش.چون میدونست از پس نظر و تصمیم من برنمیاد، برادرش رو یعنی عموی من رو وارد ماجرا کرد. اون هم از پدرم بدتره و نمیزاره ما دونفر به هم برسیم به دلایل غیر منطقی. برای مال و پول هم میگن، که البته پدر من هیچی نداره شکرخدا. بهم میگن از ارث محرومت میکنیم و از این حرفا. من واقعا این آقا پسر رو دوستش دارم و همو میخوایم. بقران دیونه شدم که چجوری راضیش کنم . پدرم یه آدم بشدت عصبی و بد اخلاقه که هیچ حرفی حالیش نمیشه.

لطفا خواهشاً نیاید بگید که پدرت صلاحتو میخواد چون هیچ دلسوزی ندیده و نشناخته برای کسی دلسوز نیس..

مامان چی ؟ نظرشون چیه

خوب آخه دلیل بابا رو بگو

شاید از نظر تو غیر منطقی هست

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما هیچ گناهی نداری که تو چه خانواده ای بزرگ شدی اگ به انتخابت ایمان داری پافشاری کن عشق مقدس ارزش جنگیدن داره_باختو نپذیر وگرنه حسرتشو میخوری_واسطه پیدا کن بتونن پدرت متقاعد کنن_گند بزنن به هر چی رسم رسوماته _رسم رسومات فقط چوب لای چرخ میکنه

از طریق دوست بابات وارد شو دوست یا هرکسی که رو بابات میتونه کار کنه تا راضی شه

با مامانتم گروه بشید رو مغز بابات کار کنید

متاسفانه از اول نه بیارن باباها تا آخر نه هستن ولی اگه واقعا همو دوست دارید کوتاه نیا

شما هیچ گناهی نداری که تو چه خانواده ای بزرگ شدی اگ به انتخابت ایمان داری پافشاری کن عشق مقدس ارزش ج ...

ممنونم از شما. متاسفانه روزگار سرتا سر شده ظلم و بی عدالتی.... من تمام تلاشمو میکنم حتما ، چون میدونم آدم خوبیه و خانوادشم بهترینن

از طریق دوست بابات وارد شو دوست یا هرکسی که رو بابات میتونه کار کنه تا راضی شه با مامانتم گروه بشید ...

پدرم کلا هیچ زمانی توی زندگی با مادرم به حرفش گوش نداده و همیشه سرخود بوده توی کارهاش.

شاید باورش سخت باشه اما هر راهی که بگید رفتیم. دیونمون کرده . بخدا حاضرم برم از اون و برادرش شکایت کنم...

توی این دوره چون عشق پررنگه میگیم دلایل غیرمنطقی اماممتاسفانه تجربه ثابت کرده سرازدواج بحرف بزرگترا ...

اخه چه منطقی وقتی نه دیدتش و نه میدونه آقا پسر رفتارش اخلاقیاتش چجوریه. وقتی حتی حتی حتی یکبار نزاشته بیان. علم غیب داره مگه

قضاوت کردن خیلی بده...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز