2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تایپک من منتشر نمیسه

به 💩💩💩تا نارنجی بسپار پارتی بازی کنه تاپیکات منتشر بشه .آخه پارتیشششش خیلی کلفته تاپیکات سرتا پا آموزنده ش همیشههه تأیید میشه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

از حسودیش نیست کرده کارش درست در بیاد😂

نه قرمساق هی تعریف میکرد قیافه شو کج میکرده 😑من خودم موهام پرو بلند بود یه مدت مدل شنیون شدم همه موهامو سوزوند الان بعد یه سال با یه عالمه رسیدگی دوباره موهام جون گرفته

خود کرده را تدبیر نیست اینجاست...دیگه نمی گه بعدها نوه ای ممکنه در کار باشه که عکس عروسی مادرش و بخواد ببینه نمیتونستین یه سیاستی به خرج بدین از مداخله والده سلطان جلوگیری شه؟

من آرایشگرم عالی بود جوری که زن دایی شوهرم که خودش آرایشگاه داشت اومد ازم عکس گرفت تا برای درست کردن عروساش استفاده کنه

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز