2821
2789

مثلا من ترکیبی از ترک و عربم توی چهرم یسری چیز ها مثل عرب هاست یسری چیز ها مثل ترک ها . تقریبا هم میشه گفت از نژاد ماد هام . شما چی؟؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان همه کامنت خانمها میشه روس کامنت آقایون شیخ عرب 😊

وای خیلی خوب بود🤣🤣اتفاقا اقایون عرب ترجیح میدن با دختر های چشم ابرو مشکی ازدواج کنن دختر هایی که شبیه خود عرب هان.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
الان همه کامنت خانمها میشه روس کامنت آقایون شیخ عرب 😊

شیخ عرب مگه کلاس داره😂

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

به من میگن شبیه ترک هایی ولی نیستم

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

من پدرم متولد کشور ارمنستانه خودمم همین طور

مادرم متولد روسیه

هر دو چهره هاشون غربیه

منم صورتم عمدش به مادرم شبیهه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اصالتا لرم به همون جا هم برمیگردم با افتخار

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

من اصالتا شیرازیم و از اونجایی ک میدونم جد و خاندانم از نادر شاه افشاره

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز