2821
2789
عنوان

اپراتور لیزرم

12842 بازدید | 82 پست

چند حقیقت

۱ .صورتی وجود نداره

۲.شیو کردن باعث تیرگی میشه

۳.موهای کرکی را نباید لیزر کرد

۴. دستگاه کندلا از تیتانیوم بهتره

۵. حتما سر دستگاه شخصی داشته باشید

۶. بهتره قبل لیزر شیو کرده باشید

۷.جلسه اخر لیزر کسی ندیده

۸.با هر دستگاهی هم لیزر کنی اون قسمت یعنی لبه ها بازم تک وتوک در میاد چون محیط خیس و نمناکه

۹.برای روشن شدن نواحی خاص شرت نپوشید .لیزر کنید .از ورقه های سیب زمینی خام استفاده کنید

۱۰.بعد جلسه لیزر عادی یکم خارش ناحیه

۱۱.هنوز تایید نشده لیزر باعث سرطان میشه یا ناباروری میاره

۱۲.زمان بارداری بهتره لیزر نکنید

سر دستگاه از کجا بیاریم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستگاه الکساندرایت چطوره ؟برای پوست روشن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خودشون میدن من گرفتم پنجاه تومن هربار با خودم میبرم

من تیتانیوم بودم نگفتند چیزی بهم

☺😅

😅والا رفتم چیزی نگفتند

مهم بود خواهر😅اتفاقا تکلیف خیلی از کاربرا مشخص شد😉آب پاکی ریخت رو دستشون👌

من باور نکردم ولی🤣😁

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز