2777
2789
عنوان

بازم پریود و هجوم اشکایی ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست

عزیزم منم دقیقا دیروز موعدم بود کلی خوشال بودم ولی امروز مثل همیشه لک دیدم تمام حالت های پریودم دارم مطمینم امشب پریود میشم من دیگه گریه هم نمیکنم پوستم کلفت شده دهمین ماه اقدام بود😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من چی بگم دلم خونه 7سال عروسی کردم 3سالویکماه منتظر یه بارiuiمنفی الانم بی پولی ودست تنگی بچه ...

عزیزم منم خیلی خیلی دلم شکسته

از ته دلم براتون دعاکردم.شما هم برام دعا کنین که منم مادر شدن رو تجربه کنم

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود

عزیزم مطمئن باش خدا خودش بهتر صلاح بنده هاشو میدونه صبر داشته باش وبا تمام وجودت توکل کن درسته رفتی حرم امام رضا اما ناامید نشو شاید خیرش در این باشه ماههای دیگه باردار بشی واینکه تو این لحظه براهمه توانایی که منتظر نی نی هستن از ته قلبم دعا میکنم

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
عزیزم منم دقیقا دیروز موعدم بود کلی خوشال بودم ولی امروز مثل همیشه لک دیدم تمام حالت های پریودم دارم ...

منم تیر بیاد میشه یسال بعد پریودی تا یه هفته افسردم بیخود گریم میگیره انشاالله به وقت همین اذان هممون مادرشیم

عزیزم وزنت بالاست؟؟؟اگه بالاست پایین آوردن وزن خیلی موثره تو تنبلی تخمدان....امیدوارم به حق همین اذان که داره پخش میشه الان همه منتظرا به مراد دلشون برسن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم منم دقیقا دیروز موعدم بود کلی خوشال بودم ولی امروز مثل همیشه لک دیدم تمام حالت های پریودم دارم ...

ای بابا فکر کردم فقط امروز من غمگینم که پریود شدم همه دسته جمعی شدیم که 😉

بچه ها و استاتر عزیز غصه نخوردید 

من واقعا از شماها تعجب میکنم خیلی وقت دارید که به جای من باشید چی من ۴۱ سالمه و یه سالو نیمه عروسی کردم وقتم خیلی کمه من اگه سن شماها بودم اصلا غصه نمیخوردم 

الان از صبح که پریود شدم اولش کلی گریه کردم که شوهرم طفلی دلداریم داد ولی از صبح هر دومون تو لکیم چون این ماه کلومفین خورده بودم و آمپول زده بودم خیلی امیدوار بودیم 

دوستان دقت کردین خدا چقد ناخواسته به اونایی که نمیخوان بچه میده که اونا هم میرن سقطش میکنن😢؟ اونوقت به ما که میخوایم نمیده

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
عزیزم وزنت بالاست؟؟؟اگه بالاست پایین آوردن وزن خیلی موثره تو تنبلی تخمدان....امیدوارم به حق همین اذا ...

نه 55کیلو هستم.bmi زدم فقط2کیلو اضافه داشتم😔

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢