2777
2789
عنوان

امروز پنجمین روزه و دومین باری که کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 134 پست
حتما قبلن تذکر دادن و ایشون رعایت نکردن البته لازم به تذکر هم نیست وقتی میبینن همسرشون به چیزی حساس ...

خوب عزیزدلم این اتفاقه همه مرده دوست ندارن شال یا روسری بی افته ولی وقتی ی دیقه می افته و طرف جم میکنه ک دلیلی نداره ک کتک بخوره

یکی باید باشه که وسط روزمرگی های زندگی لبخندروی لبت بیاره.....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعرض معذرت بنظرمن روانشناسا حتی اون بهتر بهترونشون اونی رو میگن که خودشونو تو موقعیت طرف باشن نمیتو ...

افرین منم همچین اعتقادی دارم

ادم باید خودش اطلاعاتشو ببره بالا تادر مواقع لزوم خودش مشکلشو حل کنه . مشورت هم کنه با ادم ها ولی فقط خود ادم می تونه تصمیم نهاییه رو بگیره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سر اینکه روسری میفته کتک میزنه؟حتما اسم خودشو میذاره با غیرت! و از رو غیرت زده!!!! ک مرد نامحرم موهای زنشو دیده واه واه!!!!  بهش بگو این اوج بی غیرتیته ک ناموستو بزنی

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
مهمه دیگه خانوم یعنی چی که شالم افتاد 

تو مردي؟!!!!!  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من اگه بچم تو بودی استارتر اسمتم نمیوردم دیگه تا آخر عمر. بچه ی چشم سفید  ۱۷ ساله ای که اینقدر خودسر باشه که اینجوری اینده و زندگیشو به بازی بگیره و دلش برای ننه بابای بدبختش نسوزه و بهشون با انتخاب بدترین کیس پشت کنه  بدتر از اینا باید سرش بیاد و جای دلسوزی هم نداره. بشین و بسوز و بساز که این تازه روز خوشته!

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

مطمینی بیماره؟

یکی از دوستای منو نامزدش با همچین چیزی فریب داد تا دختره رو به سمت خودش بکشونه و موفقم شد

من با توام  مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست  که از حيرت بادهاي شمالي  شب را به بوي بابونگي برده است  تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو  به تبريک مي  آمده است  (تیکر آغاز راه یکی شدن)

این خانم هایی که میگن شوهرم منو زد و .....
اعلام کنن چند بار شوهرشون تذکر داده و رعایت نکردن
به نظر من که استارتر حقش بوده
خانم ها حمله نکنید حقیقت تلخه 

بر نیاید این دو کار از این دو فرد / مردی از نامرد و نامردی ز مرد 
:((((( ولی من بازم دوسش دارم

پس تاپیک زدنت برای،چیع و ی ملتو ناراحت میکنه یکم ک سنت رف بالا دیگه نمیگی دوسش دارم تاپیک میزنی طلاق عاطفی گرفتم ولی خدا انروزو نیاره و این اقا عقلش بیاد سرجاش و درس بشه ک اینم ......

۹۹/۹/۹  💖💖