2821
2789
عنوان

خرجی دوران عقد

544 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من چند ماهه عقد کردم و چند ماه قبلش هم نامزد بودم همسرم توی این دوران رستوران میبرد و توی مناسبت ها کادو میداد گه گداری هم خیلی محدود میبرد خرید ولی همه خرج هام با خودمه و خونوادم. خودم هم شاغلم ولی دوست دارم ازش حمایت مالی ببینم

وقتی هم بهش گفتم میگه وقتی رفتیم زیر یه سقف الان دارم شرایط ازدواجو مهیا میکنم

به نظرتون چی کار کنم دیگه؟ این موقعا چی کار میکنین؟

ما از همون اول تو دوره نامزدی توافق کردیم که حساب کتاب و پس انداز همه با من باشه و به حساب من باشه از الان هم عادت بده شده هر ماه مبلغ کم ولی بگیر

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفقه کلا بعهده شوهر هست دوران عقد هم هرماه حدود ۲ تا۴ پارسال تعیین شده بود امسال هم تا آخر خرداد تعیین میشه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

کالا منم همینم و دوست دارم بدون اینکه که بگم برام واریز کنه ولی نمیدونم چجوری باید بگیرم ازش ی بار فقط گفتم بد جوابمو داد بهم برخورد دیگ هیچوقت نگفتم و جالب اینجاس من میفهمم نداره بدون اینکه بهم بگه براش میزنم

نانزدبودیم واسه خونمون داشت میومد خریدمیکرد واسه من خوراکی میگرفت

چندین تامناسبت طلا داد کادوگل محدود

پول لباس و چیزایی که نیازداشتم میداد شارژم میفرستاد🤭

خرج بیرون رفتنای دونفرمون

اگه کارپزشکی داشتم پول میداد

برای خرج عروسی و ساخت خونه هم توفشاربود دیرترم عروسی کردیم ولی بااین حال اینارو میداد

واقعا که!!رسما زنشی چه حرفیهموظف خرجیتو بده اکع الان بهونه بیاره مطمئن باش فردا هم میاره و توی حسرت ...

واسه عید نوروز طلا واسه یلدا سرویس نقره بقیه مناسبات هم اورده