2821
2789

سلام

حدود دو ساعته که جراحی دندون عقل نهفته که ریشش رو عصب بود رو جراحی کردم پیش متخصص فک و صورت

الان یکم درد دارم هنگام قورت دادن آب دهانم هم درد میگیره تا کی دردش ادامه داره؟ تجربتونو ممنون میشم به اشتراک بزارین

من جراحی دندون فک بالا داشتم. روز اول خوب بود. از روز دوم درد وحشتناک شد. هر 8 ساعت مسکن میخوردم. انتظار نداشته باش زود خوب شه.

جراحی فک پایین خیلی خوب بود. اصلا اذیت نکرد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همزمان هم دندون عقل نهفته هم اسیاب کناریش رو کشیدم حتما بستنی وچیزای سرد بخور و غذاهای مثل سوپ ونرم بخور سعی آب زیاد نخوری مخصوصا بانی اگر میخوری حتما معدنی یا تصویه شده حتما آنتی بیوتیک بخور ومن حدود دوهفته درد کشیدم وخیلی درد داشت ودچار حفره خشک هم شدم

ورم ودردتاسه چهارروزاول بیشتره خوددکترقرص برات ننوشت مسکن قوی بایدمینوشت سوپ واین چیزابخورکه اذیت نشی ومسکن قوی

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

من چند سال پیش انجام دادم. فرداش کبود شد یه کم صورتم ورم کرد دو سه روز درد داشت بعد کمتر شد تا هفته بعد که بعدیو جراحی کنم و بخیه قبلیو بکشم دردش تموم شده بود. ولی بیشتر دردش دو سه روز اوله. من سوپ رو نرم نرم آبکی میکردم با نی میخوردم.استراحت میکردم. اذیت نشدم.

دو سه روز درد داشتم

همون روز و فرداش از مسکن استفاده کردم

آنتی بیوتیک هم دادش

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز