2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتماچند بار در پست هایی از من نام بردی اما من دیر رسیدم و یا تاپیک ترکیده بود یا پستت نبود دیگه

این تاپیک و ده بار زدم ولی @niniyarمنتشر نکرده نمیدونم چرا و مشکلش چیه😡🤔
با شوهرم بیرون بودیم خر خانمی و میدید میگفت نگا چقدر طلا دارن (منظورش این بود هیچکس طلا ندارن و تو انتظار و توقع طلا از من داری(درسال نهایت چهار گرم برام بخره با منت و زور))منم گفتم شاید علاقه ندارن ب طلا یا شوهرشون نداره
گفت نداره و چنین تیپای میزنن
بعد کمی منم پسرای نوزده بیست ساله رو ک میدیدم گفتم بنظرت همه اینام پدرشون کلی خرجشون میکنه و اونام تره خورد نمیکنن برای پدرشون!؟(شوهرم ی پسر بیست ساله از زن اولش داره ک ب شدت پر توقع و مفت خوره و خیلی براش خرج کرده و میکنه از گوشی آیفون و کلاسای مختلف کگگرفته تا خونه و موتور و ...و...و اصلا هم تره خورد نمیکنه برای شوهرم)

بنظرتون خوب جوابشو دادم و خوب کردم اینجوری گفتم یا نه و چراااا

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

کووووفت برای شوهرم کوزتی میکنم باعث افتخاره تو چرا میگی اخه ،🤣تو برو شیر مگستو بزن

اتفاقاً منم خواستم همین پیشنهادو بدم😜

جدا از شوخی، از این که از رسیدگی و وقت گذاشتن برای زندگی و شوهرت( همون کوزتی که گفتی) خوشحالی و برات خوشاینده، واقعا خوشحالم.

انشاءالله زندگیتون همیشه بر همین منوال و با عشق باشه🙏🏼🙏🏼

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

اتفاقاً منم خواستم همین پیشنهادو بدم😜جدا از شوخی، از این که از رسیدگی و وقت گذاشتن برای زندگی و شوه ...

ممنون عباس اقا همین مونده بود تو خوشحال باشی برای من،🤣🤣🙏

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خیلی بهتر از تصورم بود

من از زندگی سخت خانه پدری به زندگی مرفه همسرم وارد شدم و الان راضی ام از زندگیم

خداروشکر

برای خوب بودن نیازی به وعده ی بهشت و ترس جهنم ، ندارم ! خوب باش و خوب بمان

والا هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چی خونه پدرم نداشتم😂البته خیلی چیزا نداشتم مث : غم، غصه ،ناراحتی ا ...

گل گفتی

واقعا همینه

نونمون کم بود ... آبمون کم بود .. که چی متاهل شدیم ؟؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اتفاقاً منم خواستم همین پیشنهادو بدم😜جدا از شوخی، از این که از رسیدگی و وقت گذاشتن برای زندگی و شوه ...

درج نشد چراااا

گفتم باشه عباس آقا همین مونده بود تو خوشحال باشی،🤣🙏

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز