بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله حتماچند بار در پست هایی از من نام بردی اما من دیر رسیدم و یا تاپیک ترکیده بود یا پستت نبود دیگه
این تاپیک و ده بار زدم ولی @niniyarمنتشر نکرده نمیدونم چرا و مشکلش چیه😡🤔 با شوهرم بیرون بودیم خر خانمی و میدید میگفت نگا چقدر طلا دارن (منظورش این بود هیچکس طلا ندارن و تو انتظار و توقع طلا از من داری(درسال نهایت چهار گرم برام بخره با منت و زور))منم گفتم شاید علاقه ندارن ب طلا یا شوهرشون نداره گفت نداره و چنین تیپای میزنن بعد کمی منم پسرای نوزده بیست ساله رو ک میدیدم گفتم بنظرت همه اینام پدرشون کلی خرجشون میکنه و اونام تره خورد نمیکنن برای پدرشون!؟(شوهرم ی پسر بیست ساله از زن اولش داره ک ب شدت پر توقع و مفت خوره و خیلی براش خرج کرده و میکنه از گوشی آیفون و کلاسای مختلف کگگرفته تا خونه و موتور و ...و...و اصلا هم تره خورد نمیکنه برای شوهرم)
بنظرتون خوب جوابشو دادم و خوب کردم اینجوری گفتم یا نه و چراااا
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)