2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سال دومه ک دارم کنکور میدم

پارسالو بیخود از دست دادم با اینکه شاگرد اول مدرسه و امید همه فامیل بودم

امسال هم بیخود تر از دست دادم

میخوام بمونم سال سوم..نمیتونم ب چیزی غیر دندان خودمو راضی کنم

اما امسال قراره خودکشی کنم برای کنکور و استارتش هم زدم  

خوندی؟ منم محاله بمونم

هِی 

ن اونجور ک باید 

توچی؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
چن وقته میخونی

کلا خوندم ولی جدی ازاول فروردین

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
منم سال دومه ک دارم کنکور میدم پارسالو بیخود از دست دادم با اینکه شاگرد اول مدرسه و امید همه فامیل ...

دوست خوبم، این یه ماه مونده رو خوب بخون لااقل بایه رتبه قابل قبولی بمونی، شما که دوسال و راحت از دست دادی فک میکنی سال سوم رو میترکونی؟ شما همون آدمی هستی که پارسال این موقع میخواستی کنکور 97 رو بترکونی شما باید یه تغییر اساسی تو خودتون ایجاد کنید والا سال بعد این موقع همین اش وهمین کاسه، یا به اندازه هدفت تلاش کن یا به اندازه تلاشت توقع داشته باش، هنوز هم دیر نیست میتونی تلاش کنی حیفه، از حرفام ناراحت نشی قربونت

دوست خوبم، این یه ماه مونده رو خوب بخون لااقل بایه رتبه قابل قبولی بمونی، شما که دوسال و راحت از دست ...

نه حرفاتون حقیقت محضه..کاملا حق با شماست..من تغییر رو شروع کردم هرچند سخته

مرسی ک خیرخواهانه نصیحتم کردی..موفق باشی عزیزم

منم سال دومه ک دارم کنکور میدم پارسالو بیخود از دست دادم با اینکه شاگرد اول مدرسه و امید همه فامیل ...

وا نگوووووووووو

بخدا اینارو گفتی انگار خوده منم

من این ی ماهو میخونم ایشالله نتیجه میگیرم

توام این ماهو بخون

ادمک لال نباش پرو باش  
الان تو این برهه زمانی این بهترین کاره  مشاورم بهم میگه ،نمیتونی درسا و مبحثارو الان شروع کنی ...

اها 

ینی توام نخوندی؟؟؟؟؟؟؟

میخوای اینطوری بخونی؟

ادمک لال نباش پرو باش  
وا نگوووووووووو بخدا اینارو گفتی انگار خوده منم من این ی ماهو میخونم ایشالله نتیجه میگیرم توام ای ...

من امسال خیلی ول کردم همه چیو..ی ماهه ب چی میخوام برسم اخه؟

ی ماه رو زورمو میزنم ولی میدونم رتبه خوبی در انتظارم نخواهد بود

من فقط موندم بابامو مامانمو چطور راضی کنم ک بذارن بمونم سال سوم؟!اخه همش فک میکنن همه چی گل و گلابه ومن آماده رتبه دورقمی..موندم چ توجیهی براشون بیارم