2821
2789
عنوان

من و گُل هام😍

126 بازدید | 4 پست

سلام

من از بچگیم عاشق گلوگیاه بودم 😍به حدی که پیش مادربزرگ خدابیامرزم وایمیستادم از بچگی باغبونی میکردم و از بچگی به قول مامانم، مامانه همه ی گلای خونه بودم😍

خونه خالمم میرفتیم برای اینکه ۲ دقیقه از دست شیطنت هام نفس بکشن😂 دستمال میداد گلاشو برگاشونو تمیز میکردم با حوصله😍😂🙈 یعنی ۲ ۳ ساعتی مشغول بودم خلاصه...

حالا جمعه گذشته (دیروز اول خرداد) داشتم توی بالکنمون باغبونی میکردم😍 کلی هم زخمی شدم (طبق معمول بی دستکش😂ارث داییمه😂 به قول دایی سرهنگم دست باید به خاک بخوره تا حالت خوب شه😍 گلو باید لمسش کنی محبت ببینه تا بگیره ریشه بده و گل بده😍).

حالا بیایین قصه هر کدوم از گل هامو واستون بگمممم😍

اول بالکن اینجوری بود و البته این اولشه که خیلی خوبه بعدش یه کوه خاک وسط بالکن اوضاعی ساختمااا😂🙈

تا پام میشدم به یه همسایه چشم توووو چشم تو بالکن و سلام و علیک در وضعیت کارگری (روسریم کجوکوله نفس نفس زنان دستا خاکی صورتم خاکی😂😂😂🙈

این عکس میگه ذهن ما اولش میتونه همینقدرررر شلوغو بهم ریخته و ناآروم باشه اما درست شدنیه اگه بخواییییییم و مقاومت نکنیم و پا بذاریم رو ترسامون😍

این عکس گلمو تبدیل به لاله و لادن کردم😂🙈 ریشه هواییشو توی یه گلدون کاشتم ریشه زمینیشو یجای دیگه (عین داییم خلاقیت😎). این یعنی میگه ساختار ذهنیتو بشکوننننن هی برای خودت ساختار نذار من باید اول اینکارو کنم تا برسم اون کارو کنم باباااا خلاق باش همه چیو با هم داشته باش ( هم ریشه هوایی هم زمینی جفتشو با هم رشد بدهههه نشد توی ۱ گلدون عیب نداره ۲ تا گلدونش کردم. میشه هم به درست فکر کنی هم کارت و هم زندگی عاطفیت هم زندگی خانوادگیت هم همهههه چی ... 😍 بابا جای جدید باز کنننن تو مغزو دلت مغز با اینهمه ظرفیت بالا که هیچ هاردی اندازه ی مغز کارایی و دقت و ظرفیت نداره رو چرا بهره نمیبری ازش هی محدودش میکنی؟🙃).

پ.ن: ببخشید کف بالکن خاکیه😆امروز شستم دیروز دیگه خسته بودم

این عکس و گلام ادامه داره هر کدوم داستان واقعی دارن😍

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.