2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
واضح نیست ولی همونا که پر رنگ نوشته یعنی مشکل داره روبروشو بخون متوجه میشی که در حد نرمال نیستن یا ک ...

وااای خدااا یعنی خوب میشم؟؟؟

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قبل اقدام باید ازمایش بدید عزیزم

آخه دکترم گف لازم نیست کلی التماس کردم گفتم شاید مشکلی باشه وقتمو حدر ندم درمان کنم گف نیاز نیس فولیات خوبن نیاز نیست برو اقدام دارم قرص میخورم گف تا دوماه باردار نشدی بیا از بنویسم

اشتباه میکنی ازهمین حالا برو سونو بده و همین طور آزمایش های هورمونی تا از بلاتکلیفی دربیای

سونو رفتم فولیکولم خوبن آخه دکترم گف لازم نیست کلی التماس کردم گفتم شاید مشکلی باشه وقتمو حدر ندم درمان کنم گف نیاز نیس فولیات خوبن نیاز نیست برو اقدام دارم قرص میخورم گف تا دوماه باردار نشدی بیا از بنویسم

وااای خدااا یعنی خوب میشم؟؟؟

بله عزیزم پرولاکتین هورمون مربوط به شیر هست خیلی خانما هم دیدم تو همین نی نی سایت که پرولاکتین داشتن و با قرص درمان شدن بالایی ها هم فک کنم مربوط به کم خونی باشه البته خیلی تارن

پرولاکتین یکی از هرمون های زنانس که توی زمان حاملگی و شیر دهی ترشح میشه توی افراد عادی نباید خیلی ب ...

من پریودم منظمه 

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   
آخه دکترم گف لازم نیست کلی التماس کردم گفتم شاید مشکلی باشه وقتمو حدر ندم درمان کنم گف نیاز نیس فولی ...

دکترتو عوض کن 

هرکسی قبل اقدام باید ازمایشای قبل بارداری زو انجام بده برای بررسی هورمون ها،ویتامین ها، و ازمایشای ایمونولوژی و عفونی

نمیشه ک حامله شیم بعد بفهمیم مثلا عفونت داریم یا...

باید اول تمام مشکلاتمون حل شه بعد اقدام کنیم

سونو رفتم فولیکولم خوبن آخه دکترم گف لازم نیست کلی التماس کردم گفتم شاید مشکلی باشه وقتمو حدر ندم د ...

انشاءالله باردار میشی 😍

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
بله عزیزم پرولاکتین هورمون مربوط به شیر هست خیلی خانما هم دیدم تو همین نی نی سایت که پرولاکتین داشتن ...

بله بالایی ها سی بی سی هستن و مربوط به فاکتورهای خونی هستن که گلوبول های قرمزشون هم پایینه

دکترتو عوض کن  هرکسی قبل اقدام باید ازمایشای قبل بارداری زو انجام بده برای بررسی هورمون ها،ویت ...

تا حالا دوتا دکتر عوض کردم خاک تو سرشکن این سومی رو هم ی ماهه رفتم و متفورمین و کلومیفن داده