2789
عنوان

کنکور

114 بازدید | 4 پست

من الان یازدهمم

دهم و یازدهم زیست رو تستی خوب کار کردم فقط شیمی هم خیلی کم

الان نهایی بیوفته مرداد از شهریور فرصت دارم شروع کنم به کنکوری خوندن تو یه گروه گفتن باید از قبل همه رو جمع می کردی وگرنه اینجوری قبول نمیشی و ما همه رو جمع کردیم و اینا

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نه اونطور نیست ببین الان یازدهم نهایی داری تمرکزتو بزار رو اون که نهاییارو خوب بدی لازم نباشه سال دیگه ترمیم بزنی. بعد از همون شهریور شروع کن و ادامه بده. وقتی زیست پایه رو خوبی یه زیست دوازده میمونه

فیزیک و ریاضی و شیمی تو مدرسه نمراتت خوبه؟؟یعنی پایهات خوبه یا نه؟؟

هدفت چیه؟؟؟چه رشته ای هستی؟؟ ایناهم بستگی داره

تایید کنید لطفا @niniyar

با این حرف ها خودت رو ناامید نکن.

اشتباه سال کنکور من رو نکن که بد ضربه می بینی.

با خیال راحت تمرکزت رو بزار روی نهایی ها.

از همون شهریور ماه هماستارت بزنی و استمرار داشته باشی،برنده ای .

احتمالا نهایی ها تا اواسط مرداد تموم بشن.

فرصت حدودا ۱ الی ۱ و نیم ماهه خواهی داشت.

توی این بازه،سعی کن بیشتر مباحث تست خیز از پایه ی یازدهم رو تموم کنی.

چرا؟چون یازدهم تست بیشتری از دهم داره توی کنکور...و برای دهم هم از همون مهر ماه که ازمون های قلمچی شروع میشن خودش از مهر تا دی ماه دهم و نیمه اول دوازدهم رو تموم میکنه و از بهمن تا اسفند هم یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم رو پیش میبره..یعنی عملا اگر دهم رو نرسی هم ببندی،باز استرس چندانی نداشته باش چون فرصت هست از مهر شروع کنی.

برای یازدهم...

مثلا فیزیک فقط تستهای کنکور رو بزن فصل اول و سوم یازدهم، فصل دوم عموما ۱ الی ۲ تست میاد و اونقد هم سخت میدن که نمیشه زد..

ریاضی مباحثپیش نیاز مثل تابع،معادله درجه دوم،معادله نامعادله،مثلثات و ... رو کار کن،هندسه رو اگرنرسیدی هم چیزی از دست نمیدی چون اونم خیلی سخت میدن توی کنکور.

شیمی هم مباحثی مثل ساختار لوییس،نامگذاری و ...،کلا یه سری چیزای بیس و پایه از دهم یازدهم رو مرور کن،و برای هرکدوم چند تا تست بزن..ترجیحا تست کنکور باشه.

برای زیست ولی میگم اگر بتونی از تیرماه برنامه بریزی تا اخر شهریور کنار نهایی ها پیش ببری و بخونی....خیلی کمکت میکنه.

مثلا از اول تیر یا اواسط مرداد،زیست یازدهم بخون ک به نهایی هم کمک کنه،از وسطای مرداد تا شهریور هم زیست دهم .

توی تست زنی هم داخل تابستون به این نکته دقت داشته باش که مثلا اگر یک مبحث یا یک فصل،فرضا ۱۲۰ تا تست داره،از اون ۱۲۰ تا ،تو بیای مثلا ۶۰ تا رو زوج و فرد بزنی ولی خوب تحلیل کنی می ارزه با ۱۲۰ تا تست نزده.

کمالگرایی رو کنار بزاری ، بخش مهمی از مباحث تست خیز رو میتونی تو همون ۱ ماه یا ۱ ماه و نیم ببندی.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اونطور نیست ببین الان یازدهم نهایی داری تمرکزتو بزار رو اون که نهاییارو خوب بدی لازم نباشه سال دی ...

زیست اوکیه

شیمی تست خیلی کم کلر کردم در پایه شیمی خیلی خوب هستم بلدم کلا شیمی رو اما تستیشو کامل کار نکردم

ریاضی و فیزیک تستی ضعیفم نهایی متوسطم

داروسازی یه شهر تیپ ۲ و رشتمم تجربی

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

با این حرف ها خودت رو ناامید نکن.اشتباه سال کنکور من رو نکن که بد ضربه می بینی. با خیال راحت تمرکزت ...

مرسی عزیزم که اینقدر زحمت کشیدی توضیح دادی برام ❤️زیست اوکیم از نظر پایه شیمی هم اوکیم ولی تست نزدم به طور کانل اما ریاضی و فیزیک نهایی متوسطم تستی هم ضعیفم این دو تا درس تو یک سال با پایه ضعیف میشه به میانگین ۵۰ رسید؟