2777
2789
عنوان

خانمایی که باای وی اف باردارشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 42 پست
الان دختره یا پسر؟ مشکل از خودت بود یا شوهرت؟ 

شماکه باردارشدین چراسوال میپرسید☺🤗دختره مشکل موفولوژی وتحرک کم همسرم بود

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما بستگی ب شرایط داره دوست من تو همین نی نی سایت میکرو کرد باردار نشد ماهه بعدش چون اثر داروها هنوز بود باردار شد و استراحت مطلق بود اوایل بارداری و طبیعی زایمان کرد

کاش اجبار بود که ای وی افیا سزارین میشدن .منم ای وی افیم

نظردکترشماچیه معمولااجباریه

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
واسمون جالبه عزیزم همینجوری

الهی😍😍اره بارداری های ماجالبه توسونوهام میگفتم ای وی افم بیشترسونوم میکردوکلی بهم نگاه میکردولی برای ماهم جالبه خودم که باورم نمیشه😍

۳تابلاست انتقال دادم۲قلوشدن ولی قلب یکی تشکیل نشدجذب شددوتاش گریدaبودیکیcمعمولاسه یاچهارروزبعدعمل ان ...

من بار اول كه تخمك كشي كردم ٦ تا جنين تشكيل شد چهار تا گريد a و دو تا b اينها رو فريز كردم و دوباره تخمك كشي كردم كه سه تا جنين گريد b دارم يعني كلا براي سه تا سيكل جنين دارم چون آندومتريوزم قراره عمل بشم و بعد انتقال چون بعد عمل دخيره مياد پايين گفتم يه بار ديگه ميرم تو سيكل تخمك كشي 

به ني ني نازت بگو به دوستاش بگه انقدر بازيگوشي نكنن و ما مامانها رو منتظر نذارن 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

منم۳ماه استراحت مطلق بودم جفتم پایین بودولکه بینی داشتم الان عادی شدم.

من بار اول كه تخمك كشي كردم ٦ تا جنين تشكيل شد چهار تا گريد a و دو تا b اينها رو فريز كردم و دوباره ...

ای جانم انشالله انشالله همین دفعه دامنت سبزبشه واین شیرینیروتجربه کنی منکه باهرتکونش گریه میکنم اصلاباورم نمیشه🙂😘ولی تواین راه صبرداشته باش

ای جانم انشالله انشالله همین دفعه دامنت سبزبشه واین شیرینیروتجربه کنی منکه باهرتکونش گریه میکنم اصلا ...

خدا حفظش كنه😘

تا الان كه خيلي صبوري كردم ولي خدا هم خودش بايد بدونه من ايوب نيستم ديگه كاسه صبرم داره لبريز ميشه

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
خدا حفظش كنه😘 تا الان كه خيلي صبوري كردم ولي خدا هم خودش بايد بدونه من ايوب نيستم ديگه كاسه صبرم د ...

کلابزن به بیخیالی منم صبرم به سررسیده بودگفتم هروقت خدابخادمیده دیگه همون دفعه ک زدم به بیخیالی مثبت شدم

تو مرکز رویان شش میلیونه که هزینه عمل شما چطور ۲۰ میلیون خرج کردین شخصی بود

دودفعه تومرکزدولتی بودچون دفترچه من ازاده هزینه هام زیادشددودفعه هم کلینیک خصوصی انجام دادم باداروهام که کلاخارجی بودهردفعه یک تومن میشد

ویزیت هردفعم۵۵تومن بودتقریباروزدرمیون سونوداشتم.ولی من ازخصوصی راضی تربودم تادولتی رسیدگیشون وتزکاریشون فرق داشت.