2789
عنوان

زنگ تفریح دانشگاه

689 بازدید | 24 پست

زنگ تفریح دانشگاه چقدره؟ که مثلا یه چیز بخوری و اینا

دوم اینکه چجوری میفهمین کلاس تمومه؟

مثل مدرسه وقتی زنگ تفریح خورد خودش میره پیش معلما برای استراحت یا تو کلاس میمونه؟

زنگ تفریح میتونیم تو حیاط بریم یا نه زمان کمه باید تو کلاس باشیم؟

جواب بدین استرس دارم😭

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

هر کلاس تایم داره مثلا از هشت صبح تا ده صبح اگه کلاس باشه وسطش ممکنه استاد آنتراکت بده برین بیرون بعد برگردین

زنگ تفریح اینام نداریم هر وقت دلت خواست میری بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیههه:)))

تو مثلا یه کلاست ساعت هشت صبح تا ده و نیمه، ده و نیم یا زودتر کلاست تموم میشه بعد باید بیکار بگردی تا کلاس بعدیت که مثلاااا ساعت یک و نیم شروع میشه.

اگه وسط یه کلاسی استاد استراحت بده مثلا بگه ده دقیقه دیگه برگردید اون اسمش آنتراک هست که میتونی بری بیرون یه کیکی قهوه ای چیزی بخوری برگردی.

چیزی ب اسم زنگ تفریح وجود ندارهه:))

شوخی میکنی دیگه ؟دانشگاه زنگ تفریح داره مگه یه کلاست ممکنه صبح باشه یکی عصر

مگه رباتیم همش درس بخونیم

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

کلاس ها تایم داره عزیزم، تایمش ک تموم بشه استاد میره بچه ها هم میرن بیرون، آره کل دانشگاه هم میتونی ...

خب زمانش چقدره؟

کلاس ها تایم داره عزیزم، تایمش ک تموم بشه استاد میره بچه ها هم میرن بیرون، آره کل دانشگاه هم میتونی ...

زمانش چقدره؟

بستگی به استاد داره یه استاد 1 ساعت درس میده یه استاد 2ساعت کامل درس میده هرموقع تموم شد میری بیرون تا زمان کلاس بعدیت یه کلاست ممکنه ساعت 10 باشه یه کلاست بره عصر ساعت 4

مگه رباتیم همش درس بخونیم

بنظرم یبار برو جو دانشگاه رو ببین مگه من گفتم صبح تا شب قراره درس بخونی؟ گفتم یه کلاست ممکنه تایمش مثلا ۸ صبح یاشه یکی مثلا ۵ عصر یه ساعت بعدم مگه مدرسه اس که زنگ تفریح داشته باشه و زنگ بخوره ؟بستگی ب واحد ها داره

هروقت زنگ رو زدن جیغ بزن بگو هوووورا خانومم زنگ خورد پاشو دست دوستاتو بگیر برین تو حیاط🤡این چیبودد دیدممم

😂😂گلم دانشگاه زنگ تفریح نداره کلاس ک تموم کیشه استاد پا میشه میره شمام میرین پشت سرش

بستگی به استاد داره یه استاد 1 ساعت درس میده یه استاد 2ساعت کامل درس میده هرموقع تموم شد میری بیرون ...

یعنی مدت زمان استراحت طولانیه؟

این چیههه:)))تو مثلا یه کلاست ساعت هشت صبح تا ده و نیمه، ده و نیم یا زودتر کلاست تموم میشه بعد باید ...

اووو خوبه

باتشکر😂👍🏻