2821
2789
عنوان

خوشگل نیستم 😔☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 38 پست

تو همونی هستی که به دخترایی که جهیزیه میخریدن میگفتی پیک می بعدا توی تاپیک بعدیت گفتی پول نداری جهیزیه بخری و حقوقت سر ماه تموم میشه و کسی رو نداری خرج عمل های زیباییت رو بده! به نظرم اسم کاربریت رو عوض کن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه ربطی داره هر کی شوهر نکرده زشته خاله من چشاش آبی موهاش مشکی صورتش سفید مثل برف لباس قلوه ای صورتی دماغش استخوانی باریک بلند صورتش از پیشونی پهن میرسه چونه لاغر میشه قدشم خوبه یک هکتار زمین داره ۵۰۰ متر حیاط ولی ۴۰ سالشه مجرد شوهرنکرده یعنی زشته

عزیزم ازدواج ربطی ب زیبایی نداره

چ دخترای زشت و بی هنری اطرافم میشناسم ک شوهرشون براشون کم نمیزاره

ما دهه شصتیا مرد حسابی کم بود ک بخواهیم ازدواج کنیم الان میبینم ی عده این مردای ناقص العقل دهه شصت هنوز با وجود زن و بچه دنبال دخترای مجردن

یا هنوز ازدواج نکردن و دختر ۱۸ ساله میگیرن

اینم سرنوشت ما بوده شاید

ازشون متنفرم والا

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

به خوشگلی نیس عزیزم به شانسه دخترایی دیدم دور از حضور 💩 یه بخت و اقبالی نصیبشون شده ماهم 💩 تو شانس ...

خب ذاتت پلشته الان اومدی به اونایی که خوشگل نیستن با ایموجی که برازنده شخصیتت هست توهین میکنی بعد توقع داری شانس هم بیاری

تو همونی هستی که به دخترایی که جهیزیه میخریدن میگفتی پیک می بعدا توی تاپیک بعدیت گفتی پول نداری جهیز ...

تو هم همون کرم تو توالت هستی که اومدی تو ...من دنبال خوراکت میگردی

اینو گفتم که شعور داشته باشی تاپیکای کسی را به رخش نکشی

بعد هم احمق من گفتم جهیزیه زیاد و غیر متعارف در صورتی که همه مردا را پررو کنه و از همه دخترا توقع جهیزیه سنگین داشته باشن اگه سرت رو بدنت بود متوجه میشدی که جهیزیه لاکچری همه ندارند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز