2821
2789

تازه همیشه اینطور ادما ادما خائن همش به بقیه میگن قضاوت نکن تهمت نزن

دلتنگی و عشق دست خودمون نیست

آخه دلتنگیت دست خودت نبوده اینکه کسی دیگ دوست داشتی و ازدواج کردی هم دست من بوده دیگ حتما

کلا بعضیا عادت دارن طوری رفتار کنن انگار چیزی دست خودشون نبوده

@niniyar میشه تایید کنید

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها هم طوری رفتار میکنن میخوان زندگی ادمو قضاوت کنن و سرزنش کنند .خوب ازدواج یه مسیریه که خیلیا میرن و ماهیتش مسیر درستیه

حالا یکی دچار مشکل شد یا اشتباهی کرد یا به بن بست خورد که نباید بگیمش چرا ازدواج کردی چرا عاشق شدی چرا چرا

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بعضی ها هم طوری رفتار میکنن میخوان زندگی ادمو قضاوت کنن و سرزنش کنند .خوب ازدواج یه مسیریه که خیلیا ...

تصور کن شوهرت هنوز عاشق قبلی باشه ولی چون ازدواج یه مسیره با تو اجبارا زندگی کنه چه حسی بهت دست میده؟ بازم همینقدر قشنگ توجیه میکنی کارشو یا فقط برای دخترا مشکلی نیست

تصور کن شوهرت هنوز عاشق قبلی باشه ولی چون ازدواج یه مسیره با تو اجبارا زندگی کنه چه حسی بهت دست میده ...

عشق که انقدر اینجوری نیست بابا. با گذشت زمان یادت میره و میری سراغ زندگیت.

خب اون قبلی نشده قرار نیست تا آخر عمر تنها بمونه مگه خودآزاری داریم

اوک پس یعنی الان اوکی هستی با کسی که رابطه داری تو گذشتش رابطه قبلیش به ثمر نرسیده باشه و عاشق قبلی باشه فقط چون نمیخواد تنها بمونه بیاد باهات ؟ امیدوارم واقعا همینقدر روشن فکر باشی برای طرف مقابلت نه فقط برای خودت

چون علم منطق میگ لازم نیست تنها بمونی ولی لازمه گذشتتو کنار بزاری و بعد ازدواج کنی

عشق که انقدر اینجوری نیست بابا. با گذشت زمان یادت میره و میری سراغ زندگیت.

نه اینطور هم نیست کم نیست تاپیکای اینجا ک ازدواج کردن و میگن دلتنگ پسر قبلی زندگیشونن

تصور کن شوهرت هنوز عاشق قبلی باشه ولی چون ازدواج یه مسیره با تو اجبارا زندگی کنه چه حسی بهت دست میده ...

دقیقا گل فرمودی

بعضی ها هم طوری رفتار میکنن میخوان زندگی ادمو قضاوت کنن و سرزنش کنند .خوب ازدواج یه مسیریه که خیلیا ...

اتفاقا اصلا قضاوت نیست کسی که میدونه یه نفر دیگه رو دوست داره و بعد با فرده دیگه ازدواج میکنه یا وارد رابطه میشه ، اگه شکست خورد ازدواجش یا رابطش نمیتونه بعدا بگه نمیدونسته قراره این ازدواجش شکست بخوره

حرف شما برای فردیه که گذشتشو بوسیده باشه کنار گذاشته باشه

اونی که میدونسته دلش جای دیگست یعنی بعد ازدواج قراره همسرشو مقایسه کنه تو ذهنش با فرد دیگه، تمرکزش جای دیگ باشه نه رو زندگیش

این فرد نمیتونه بگه نمیخواسته یکی دیگه رو بدبخت کنه یا نمیدونسته ماهیته این ازدواجش چی میشه از اول رو بدبخت کردن طرف مقابلش قمار کرده ،اونم کاملا دانسته

مثلا یه نفر اعتیاد داره به الکل بره بدون اینکه به دختره بگه اینو، باهاش ازدواج کنه! بعد بگه منکه نمیدونستم این ازدواج ماهیتش چی میشه

ماهیتش مشخصه کیو گول میزنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز