2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم اونایی که عروس غریبه ها شدن فک میکنن ازدواج فامیلی بهتره.

و اونایی که ازدواج فامیلی کردن فک میکنن ازدواج با غریبه بهتره.

در هرصورت دوتاش خوبی و بدیای خودشو داره.

مثلا من عروس غریبه شدم. همش میگم کاش شوهرم از فامیلای خودم بودم بعدش میشدم زنش🫠

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد. شهر بر روی سر من عربی می رقصد. این جهان با همــه ی دغدغه هایش دارد روی یک جمجمه ی یک وجبی می رقصد😵💫..به آیندگان بگویید روزی که ماشه ها را کشیدند ما در مزرعه ی آرزوهای بر باد رفته میان خوشه های سوخته ی جوانی «داشتیم رویا میکاشتیم؛»ما همگی حیف بودیم..🙃🙃🙃 یه مرتیکه ی قند و نبات تو زندگیم دارم که با دنیا هم عوضش نمیکنم.🤤😍. آقایون سایت قبل از درخواست دوستی فرستادن اول خواهرومادرتونو واسه فحش خوردن آماده کنید😎

بهترین تصمیم شما گرفتید

متاسفانه من و خواهرم هر دو ازدواج فامیلی کردیم

همسر من و خواهرم فوق العاده ولی دخالت و حرفهای فامیل فراوان

جوری هستن کاری میکنیم بالاخره متوجه میشن

ما توی انتخاب فامیل خودمون نقشی نداشتیم ولی لااقل انتخاب فامیل همسر که دست خودمونه😂

باز دلم گریه ی تنهایی میخواد...برمیگردم تا ببینم کسی نیست...میبینم غم داره دنبالم میاد...کی میاد به حرفای من گوش بده...اخه من غریبه هستم با همه...یکی اشنا میاد به چشم من...ولی از بخت بدم، اونم غمه...🙃.........................شب ستاره هاشو دوست داره ✨و من گلایه هامو..چون اون واسه ماهش کلی تاریکی کشیده و من واسه اشکام کلی تنهایی...بنظر من سختیا و بغضای هر ادمی دارایی و اعتبار اون ادمن...11228

منم نمیپسندم هرچند خودم حاصل یک ازدواج فامیلی هستم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همونجا شروع کن که خیلیا رها میکنن...!•🌸🩷به امید روزهای خوب...🥹🌱تیکر درسی هست👩🏻🎓📚غنچه خمار نرگس ✍️✨