2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@گکگدک وقتی خوابی شبیه خرس میشی بیدار میشی مث سگ🤡راستی ب یادته با گوشی ننت این اکو ساختی برام؟😂

ولی تو در هر صورت رفیق گراز منی😂

پرسیدن این سوال برای بار هزارم:
فک کنم اره شماره م برا اونیکی گوشی ننمه دیگه اکانت هستی ۹۸ عم فک میکنم همینطور اون اکانت قبلیت ک ب تعلیقی رفت عم با شماره بابام بود فک کنم نه؟😂 شماره ها تو رو ک هر چی میزدم معلوم نی چرا کد نمیداد همه چیزت مشکله💔
( من الان نباید جوابتو میدادم چون دیشب بهت گفتم برام اب بیار نیاوردی💔😔)

ولی تو در هر صورت رفیق گراز منی😂پرسیدن این سوال برای بار هزارم:فک کنم اره شماره م برا اونیکی گوشی ن ...

اره هی چسه انکانتتت😏🤣 اکانت تعلیقیم ب گمونم اره با شماره پدر بود همون موقعام سر یادم نی چیچی گرفتی چسی اومدی ب قهر کشوندی ولی مرامی کردی رمزو عوض نکردی😂🤝( منم گفتمت پا شو یه سر تخم مرغ بزن برا رفیقت اماده نکردی اخرشم پا شدیم یه دست همو پاره کردیم و شاشیدیم تو رفاقتمون)😔💔 خوب شد همسایه ها محل نریختن

اره هی چسه انکانتتت😏🤣 اکانت تعلیقیم ب گمونم اره با شماره پدر بود همون موقعام سر یادم نی چیچی گرفتی ...

چسه اکانت؟ الان میام با تریلیم از روت رد میشما دلقک نبین الانم مهربون و مودبم دارم ملاحظه اتو میکنم😒 تو ک هیچ اکانتی با شماره خودت نصیبت نشده مشکل دار کد نمیداد برات بدبخت😏😂
یعنی چی ک هی با شماره سیم ننه بابام
چه معنی میده این حرفا😐😐😐😂
گگشگپصمطحیکثایدم
اره ببین لبم هنو باد داره دستت بشکنه ک زدی تو دهنم خدا ورت داره💔
منو تو اصن چرا اینجا عم زر میزنیم وقتی هر روز قیافه همو داریم تحمل میکنیم و با هم زر میزنیم🗿💔❤

@گکگدک نشد ریپ بزنم دادا

چی؟تریلی؟ ی بیسمی الله😐 کی با تو بود حفظ خود را ارامش کنید حافظتم بقرآن😔😂 تو نامهربونی ، هم افت جونی🤡 اره دستم بشکنه ک بجا نمک شکر داره💔😔 هاعی منم داری هر روز میبینی نگا کن جون داداش نصف صورتم قرمزه سرم داغون شد زنیکه روان پریش

@گکگدک نشد ریپ بزنم داداچی؟تریلی؟ ی بیسمی الله😐 کی با تو بود حفظ خود را ارامش کنید حافظتم بقرآن😔� ...

خلاف ملاف نکنی هی بیان منو بگیرن با گوشی مواد جابجا کنی 🗿 ( فاطمه از دو شب پیش و برای بار هزارم تاکید میکند توطئه ای در کار نباشد)😐🤣

خلاف ملاف نکنی هی بیان منو بگیرن با گوشی مواد جابجا کنی 🗿 ( فاطمه از دو شب پیش و برای بار هزارم تاک ...

کی؟ من؟ یچی میگم بین خودمون بمونه راست کارم توطئه س دو گرم تریاک تو راهه کوکائینم میکشم بعضی وقتا. گفتی ب کسی نمیگیاا الکی نگیا بری پر کنی چووونکهه ب احساساتم بر میخوره😔 د چرا جنایی فک میکنی😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 توطئه اگه از طرف تو تو کار باشه🚶🏻♀️😂 علیهت شورش میکنم😂 همین الان موهاتو میکشم🤡🤙