2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمامشهر بلوار رسالت خوبه بنظرتون ؟ انقلاب چطوره محله های بد افغانی نشین شما میدونید کجااها میشه

بعضی از کوچه های بلوار رسالت میخوره به ریل قطار اگه مشکلی با صدا اینا ندارین محله خوبیه بدنیس، باید بگردین ببینین کدوم کوچش به ریل نمیخوره، مثلا سمت میدان ارمان کوچه ارزو اینا همشون به ریل قطار نزدیکه

امامشهر سمت بلوار امام حسین و یا خیابان سجاد اونجاهام خوبن

محله های افغانی نشین بیشتر دیدم سمت سیدگلسرخ و بلوار استقلال هستش، ولی ازادشهرم چون شلوغه همه جور فرقه ادم توشه..

انقلاب محله قدیمیه نزدیک امیرچقماق میشه فک کنم اونجا هام شلوغه رفت و آمد زیاده، امیرچقماق هم محله قدیمیه چیزای قدیمی زیاد داره مسافرا و گردشگران بیشتر اونجا میرن دیدن کنن

آمامشهر بلوار رسالت خوبه بنظرتون ؟ انقلاب چطوره محله های بد افغانی نشین شما میدونید کجااها میشه

بلوار رسالت ی قسمتیش نزدیک شرکت نفت هست، سمت شرکت نفت نزید خطرناکه اصلا نمی ارزه

امامشهر خیلی بهتره فرودگاه هست

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده من خودم یزدی نیستم درست جایی نمیشناسم بنظرتون خرید آپارتمان بهتره یا خونه زمینی؟ برا کسی با شرایط من که ممکنه مثلا روزی بخوام برگردم شهرم و نقدشوندگی هم برام مهمه از یه طرفم مثلا میبینم رشد آپارتمان انگار بهتر داخل یزد درسته ؟ بنظرتون حوالی حدود۵تومن کدوم منطقه میتونم بخرم که نقدشونده باشه رشد خوبیم داشته باشه ؟

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده من خودم یزدی نیستم درست جایی نمیشناسم بنظرتون خرید آپارتمان بهتره یا خونه ...

سلام عزیزم. توی یزد ویلایی بهتره. چون زمین رو برای خودت داری قشنگ.

بعد هم از بین جاهایی که گفتی امامشهر از بقیه بهتره. ولی کلاً بستگی داره توی کدوم خیابون هر کدوم از این محلهها بخوایید ساکن شید.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده من خودم یزدی نیستم درست جایی نمیشناسم بنظرتون خرید آپارتمان بهتره یا خونه ...

از لحاظ رشد و اینا خونه زمینی بهتره، آپارتمان هم خواستید بخرید طبقه اول بخرید، طبقه های بالاتر نرید تابستون برق قطع میشه و اب ندارید. ما هفت سال پیش آپارتمان فروختیم4میلیون، و خونه ای که میخواستیم بخریم۶۶۰ میلیون بود..همین الانشم خونه بیشتر روش رفته رشد کرده تا آپارتمان، هرکسی ی نظری داره ببینین کدوم بیشتر راحت ترین و ضرر نمیکنین. برای خرید خونه تو امامشهر دیدم تا شیش هفت تومن بوده ولی الان کشیدن روش شده هشت تومن، خونه میخواید سریع دست بکارشید تا بالاتر از این نرفته.. سمت سیدگلسرخ فامیل ما میفروشه۵تومن فیکس، ولی چون خونه گیرش نیومد و قیمت خونه ها بعد عیدی خیلییی بالا رفت و پول کم اورد، و خونه خودشم قدیمی بود فروش نرفت کسی نیومد بخره

عزیزم بیاین یزد ی تحقیقی کنین، خبری از منطقه های دیگه ندارم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز